fredag den 17. februar 2012

Fredag..

Denne uge er bare fløjet afsted!
Nu er der weekend og efter weekenden har jeg vinterferie!! Jubii:)
Først skal jeg dog li ha overstået arbejde idag og imorgen, men mon ikke det går.
Ferien er allerede godt booket ud med aftaler, lidt praktiske gøremål og så vil jeg lige se om jeg kan ta mig sammen og læse lidt lektier, så jeg ikke skal bruge så meget krudt på det i hverdagen.

Jeg har nu skiftet de lyse lokker helt ud og er blevet rigtig meget mørkhåret! Det er lidt underligt, men jeg synes nu, at det er meget pænt:)
Kristian siger ikke noget, men tror han er lidt lunken omkring det. Mænd og forandringer!
Nu må vi se hvor længe det holder, for mit hår er ikke ligefrem sundt efter maaaange år med månedlige afblegninger!

8 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Tror det er pænt til dig! Vil super gerne se det :)

God weekend!

Anonym sagde ...

Det er altid skønt med lidt fornyelse, og sikkert også meget sundt - selv for Kristian ;-) Jeg læste for nogle måneder siden på Pudderdaaserne.dk, at kokosolie skulle være noget af det bedste til at reparere slidt hår, og måske er det allerede noget du har stående i skabet. :-)
Hilsen Sanne
http://pudderdaaserne.dk/2011/05/10/kokosolie-til-haret/

Anonym sagde ...

Ellers er marrocan Oil rigtig godt. Kan købes på NiceHair.dk

MissMuffin sagde ...

Trine, der kommer ingen billeder:)
God weekend:)

Anonym, jeg kender begge produkter:) Især marrocanoil er jeg ret begejstret for.
Lige meget hvor meget kur, farve og olie man giver et ødelagt hår, så kan det aldrig gøre det helt sundt, men heldigvis er jeg ikke så mange cm. fra af det er slut med det smadrede hår og månedlige klipninger..

Anonym sagde ...

Hej :) god vinterferie til dig! Mener at have læst at du "træner" i fokus i Nr.Sundby - står og svinger mellem fitnessworld og Fokusfitness og vil gerne høre din erfaringer med det, om det er nemt med hold, når man er nybegynder osv!?

God Weekend :D

- Julie

MissMuffin sagde ...

Julie, det gør jeg også:)
FokusFitness er meget lille, intimt og måske ikke super moderne. Holdene er super gode, instruktørene er virkeligt søde og alle kan være med uanset form og motorik. De er super gode til at tage hensyn til nye og der er en rigtig dejlig "usnobbet" stemning dernede- de fleste er så også voksne mennesker.
Jeg kunne måske godt ha brugt lidt flere hold.
Hvis du gerne vil prøve alt det der nye med "kettle balls", "body-pump" og jeg ved ikke hvad, så er det ikke FokusFitness du skal vælge, for de har ikke alt det der nye.
Så det er nok meget en temperament-sag..

Anonym sagde ...

Tusind tak for svaret, lyder som et sted for mig, efterlyser yoga og noget afapændning, så det er bare at få meldt sig ind og få den der programplanlægnings time ;) Julie

MissMuffin sagde ...

Ja, det er bare at komme igang. Jeg træner ikke lige nu, men nok om en uges tid eller 2 igen. Start med Tinas yoga-hold, for hun er vildt sød og dygtig:)