mandag den 9. april 2012

Sommerhus

Eftermiddagen og aftenen igår blev tilbragt i sommerhuset i Lyngså sammen med Charlotte og Carsten. Egentligt skulle vi have overnattet, men det måtte udsættes til bededag i stedet, men så har vi også noget godt at se frem til:)
Lotte og mig gik en laanng tur ned til stranden ved "elmasterne", som den altid blev kaldt, dengang jeg boede hjemme og vi hver sommer cyklede til stranden.
Super dejlig tur i smukt, men koldt vejr!
Så var der også appetit til den super lækre mad, som vi senere satte tænderne i; hasselback kartofler, mør oksesteg fra grillen, bernaisesauce, hvidløgsflutes og en salat med parmesan og bagte tomater.
Vi kunne trille hjem, for hold op hvor var vi mætte!
Jeg elsker simpelthen at være i sommerhus, for det er ligesom at kome tilbage til barndommen, hvor jeg tilbragte mange weekender og ferier hos framor og farfar. Også i et sommerhus i Lyngså:)
Idag vågnede vi op til et trist regnvejr og besluttede os for at blive hjemme og hygge. Så jeg har tilbragt lidt tid i køkkenet med forberedelser til den næste uge, lidt vasketøj og en støvsugning. Nu skal der slappes af resten af dagen!

5 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

ejh hvor skægt :) Vi var også i sommerhus i Lyngså igår :) Hos bedsteforældrene ;)

Kirsten sagde ...

Åh, sådan en travetur giver ny energi, både til sjæl og krop. Gik også en laaang tur ved stranden i går i det skønne vejr.
Hvor er det i øvrigt SÅ dejligt at 'møde' et ungt menneske, der ikke kalder de skønne kartofler for 'hasselbagte' - de er opfundet på Restaurang Hasselbacken på Södra Djurgården i Stockholm i 1948har jeg ladet mig fortælle - deraf navnet :-)

MissMuffin sagde ...

Kristine, seriøst? Jeg var sq blevet helt forvirret hvis jeg var løbet ind i dig, haha!

Kirsten, det gør det nemlig- og så kunne vi lige sladre uden at mændende hørte efter, haha..
Altså, jeg staver det hvertfald rigtigt, men min udtale er nok nærmere "hasselbagt" som alle andre, haha:)

VillaVillaKulla sagde ...

Vi nød jeres besøg søde!

MissMuffin sagde ...

Lotte, vi nød det virkeligt også! Hold nu op vi var mætte da vi kom hjem- morgenmaden blev også først indtaget meget sent idag, haha.
Nu ser vi frem til St. Bededag:)