tirsdag den 24. april 2012

Den nye læderjakke:)

Jeg har længe haft udkig efter den perfekte, sorte læderjakke, men så så jeg denne skønhed! Jeg håbede lidt, at den faktisk slet ikke var pæn når den kom på, men det var den:)
Så jeg overbeviste Kristian om, at han godt ville give et lille tilskud  i fødselsdagsgave og så ønskede jeg mig også lidt penge i fødselsdagsgave af mor og mormor, så det var ikke så meget jeg selv måtte skrabe sammen.
Normalt er jeg ikke en, der køber dyre ting, men med tiden har jeg nok måtte indse, at mange af de dyreste ting også er dem, som jeg bliver gladest for. Også fordi, at de oftest er af bedre kvalitet og er overvejet lidt længere, end meget af det der er købt i H&M og Vero Moda- meen, der køber jeg altså stadig de fleste af mine ting:)
Jakken her passer også perfekt med min fine pelsvest udover, men begge dele er også fra Culture:) Jakken er købt i Kræs i Nørregade, hvor man virkeligt får en sød og usnobbet betjening, så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der.

Ofte laver jeg lige en lille liste over hvad min garderobe mangler, for shoppebudgettet er ikke så stort og så må pengene priorteres.
Lige nu mangler jeg:
  • To cardigans i ordenlig kvalitet- en sort og en lys.
  • Løse t-shirts med og uden print.
  • En løs, hvid skjorte.
  • Et par sandaler i lyst læder.
  • Et par Vans- kan bare slet ikke vælge farve!
  • En rummelig, sort hverdagstaske.
De to cardigans og et par sandaler er øverst på listen, men nu må vi se hvad der bliver råd til de næste måneder- hvertfald ikke det hele på en gang. Det er så heller ikke sikkert, at jeg kan finde noget af det- synes altid at man finder noget andet end det man leder efter:)

11 kommentarer:

Lone sagde ...

Et kæmpe tillykke med din 25 års fødsesdag. Det var en lækker brunch, du serverede på dagen :-)

Det er en smuk jakke, du har fundet. Du har en rigtig god tøjsmag :-)

MissMuffin sagde ...

Mange tak Lone. Brunchen var rigtig lækker og pigerne virkede bestemt også tilfredse.
Jakken er i det blødeste skind, så den kunne jeg ikke leve uden:)

Louise sagde ...

Den er bare så fed din nye jakke, kan godt forstå du bare måtte eje den... stort tillykke med den anden dag.

MissMuffin sagde ...

Louise, sån går det bare nogle gange. Så selvom min konto lider temmeligt meget lige nu, så ved jeg at jeg har arbejdet så meget i april, at det nok skal gå:)

Camilla sagde ...

Ih, jeg kan altså ikke lade være med at være en smule misundelig, det er altså en lækker jakke! Men jeg må nok hellere lade være, dog er jeg blevet endnu mere opsat på at skulle have mig en læderjakke :o)

Anonym sagde ...

To gode råd: Hæng ALDRIG en læderjakke på en plastikbøjle (som er alt for smal) - den vil få læderet til at trække sig og give grimme buler - brug kun en ordentlig bøjle med brede runde ender. Put ALDRIG ting eller hænderne i lommerne, som vil komme til at bule og hænge.

MissMuffin sagde ...

Camilla, godt du var med til at give mig det sidste skub:) Jeg har ledt virkeligt længe inden jeg fandt en, så nu håber jeg bare at den vil redde mig fra en masse tøjkriser:)

Anonym, mine plasticbøjler er lige så brede og har runde hjørner som dem jeg har i træ, så det kommer vidst ikke til at gøre den store forskel..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Den er bare SÅ lækker!!!!!

Piskeriset sagde ...

Sejt! Så skal du vel have et MissMuffin-rygmærke? :-P

MissMuffin sagde ...

Kristine, jeg elsker den også- men skal vidst li bede om noget bedre vejr så den kan blive luftet!

Piskeris, det er lige før- men det er vidst lidt af at stramme den:)

Pernille sagde ...

Jeg er HELT vild med den jakke der :) den er godt nok lækker. tak for share.