fredag den 6. april 2012

Mere kage-grej:)

Nu hvor Line og jeg alligevel var i nærheden pga. kurset hos Arla, så besluttede jeg mig for, at lokke den stakkels Line i fordærv:) Så vi var først lige inde omkring Specialkøbmanden:)
En rigtig flot butik med et enormt sortiment, men kundeservicen kunne være bedre og så er priserne lidt pebrede. Eller, de er nok ikke mere pebrede end andre steder, men det er sq dyrt at være vild med kagegrej, haha..
Jeg endte med disse tre ting, som jeg bestemt ikke kunne leve uden; muffinsplade til firkanter (179 kr.), aflangt tærtefad med løs bund (129 kr.) og en lækker palet til icing (59 kr.)
Heldigvis havde jeg et gavekort på 200 kr. fra min fødselsdag, så det hjalp lidt på det:) Line fik også købt nogle rigtig fine sager, bla. et fint, kvadratisk tærtefad, som jeg misunder hende lidt (meget):)
Men nu er kagegrejs-kontoen da vidst også kørt helt i sænk, haha!

9 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Det kan da godt være du er misundelig over voksen nutellaen, meeeeeen jeg er fandme misundelig over det tærtefad der!!!! VIL OGSÅ HAAA!!!

MissMuffin sagde ...

Kristine, jeg låner dit glas nutella, så kan du låne faddet, haha:) Line købte et kvadratisk et, det var altså også lidt for sejt!

Gitte (kagemagi) sagde ...

Ja, specialkøbmanden er vist enhver kagebagers drømmebutik :). Har for nyligt læst på deres hjemmeside at der åbner en specialkøbmanden i Aalborg først på sommeren. Det kan godt gå hen at blive dyrt... ;)

The Cakeaholic sagde ...

Det er ret så dyrt med alle de kageting... derfor køber jeg ofte mange af mine bageting på Ebay hvor det er billigere :)

by Busk sagde ...

Ja det er en farlig butik :-) jeg har kun handlet hos dem på nettet og endnu ikke været i en af deres butikker. Men hold nu op de har mange fine ting. Det kan hurtigt blive dyrt... Er ret vild med muffinspladen til firkanter :-)

MissMuffin sagde ...

Gitte, i Aalborg? Jeg troede kun de åbnede en ny i Viborg nu her? Hvis der åbner en her i byen bliver det ret så farligt!

Cakeholic, jeg køber sommetider også lidt på nettet, men det er ikke altid jeg har tålmodigheden til at sidde og lede efter det. Og så alle de regler om told osv...

by Busk, butikken er meget farligere end hjemmesiden, for den er såå stor. Så man finder hele tiden noget nyt man gerne vil ha i stedet for det man har fundet, haha. Jeg glæder mig også til at få afprøvet muffinpladen!

Gitte (kagemagi) sagde ...

Ifølge deres hjemmesiden skulle den være god nok, der står de forventer at åbne i Aalborg i maj/juli :)

MissMuffin sagde ...

Gitte, send mig li et link! Jeg kan ikke finde det! Uh, det bliver dyrt!

Mette sagde ...

Jeg kom lige forbi din side, da jeg ledte efter et aflangt tærtefad... Nå, men kan se du er fra Aalborgområdet. Fru Ronne i reberbansgade samarbejder med specialkøbmanden. Så hvis du finder noget på deres hjemmeside, så bestiller Fru Ronne det gerne hjem. Så sparer du portoen :)

MVH
Mette