torsdag den 5. april 2012

TEST: Arla hytteost- de nye varianter

Arla har lavet 2 nye varianter af hytteost, som vidst skullle være til at finde i butikkerne allerede nu.
Den ene variant er med grillet peberfrugt og den anden er med 4 slags løg. Den med grillet peberfrugt smager super godt og af rigtig meget, så den er jeg ret begejstret for. Den med løg er jeg knapt så begejstret for, for den smager sån lidt sødt og fladt.
Man kan nemt selv røre en lækker dip med hytteost, men på travle dage har Arla klaret den for dig. De kan bruges til en masse forskellige ting, fx. som dip til chips og grøntsagsstænger, som vegetarisk pålæg på et stykke rugbrød, som spread i en sandwich eller burger, som snack sammen med knækbrød, istedet for sauce til de ovnbagte kartofler osv..
Det er nemt, hurtigt, fyldt med proteiner og en lav fedtprocent, så det er noget der kan spises med god samvittighed. Findes der kræsne sjæle i husholdningen er det nemt at blende hytteosten glat og så er der ingen, der kan se at det er hytteost de spiser:)

Hytteosten med grillet peberfrugt får 5 store stjerne ud af 6 mulige.
Hytteosten med 4 slags løg for 2 små stjerner ud af 6 mulige.

3 kommentarer:

Bitten sagde ...

Jeg bliver lidt inspireret af al den hytteost-snak :) Du kunne godt lide tage at smide et par tips til, hvad man kunne røre i hytteosten for at gøre den til en lækker dip/spread.
Mvh en krævende læser ;)

MissMuffin sagde ...

Man kunne jo bare købe dem her Bitten og så var man ude over det problem:)
Den med peberfrugt ville være så lækker sammen med noget parmskinke i en god sandwich...
Men har du hytteost naturel kan du blande krydderurter, soltørrede tomater, grillede peberfrugter, sennep, krydderier, pesto osv. i for en lækker spread..

Madame sagde ...

Det var spændende at læse om de nye typer hytteost - jeg må på jagt efter den med grillet peberfrugt!