torsdag den 19. april 2012

Masser af madbloggere:)

Sammen med Birthe har vi idag spist og spist!
Først på Penny Lane, hvor jeg selvfølgeligt skulle have en Gateau Marcel serveret på deres rigtigt fine tallerkner.. Det var bare ligesom, at den slet ikke smagte helt så godt som den plejer. Det var generelt ligesom, at Penny Lane ikke var helt så godt, som det plejer. Der var utroligt varmt, de havde ikke flere af de drikkevarer vi efterspurgte, betjeningen kunne ha været lidt bedre og så fik Birthe nok verdens tørreste pæretærte- og så er det jo heller ikke ligefrem billigt derinde.
Ikke det bedste indtryk at efterlade når vi nu havde Birthe med rundt i Aalborg første gang og skulle vise henne de gode steder..
Men vi hyggede sammen med en veloplagt Viktor, der rigtig nød at være med på tøsetur- sikke en charmetrold:)
Da Birthe skulle være tidligt til "Ordkraft" på Nordkraft, så spiste vi en tidlig aftensmad på Cafeministeriet.
Da jeg ikke var vildt sulten efter indtaget af kage fik jeg en kartoffelsuppe. Jeg elsker kartoffelsuppe. Her var jeg heller ikke for heldig, for den smagte af smør og fløde og ikke kartofler:(
De andres fik sandwich, entrecotes og tapas og det var vidst ganske tilfredsstillende.

På trods af de halv-triste madoplevelser havde jeg en rigtig hyggelig eftermiddag.
Det var super hyggeligt at møde Birthe igen og denne gang var der noget bedre mulighed for at snakke med hende og der blev også snakket igennem med 6 kvinder samlet:)

4 kommentarer:

BillyRubin sagde ...

Da jeg flyttede til Aalborg glædede jeg mig SÅ meget til at prøve Penny Lane's kager, men blev godt nok også fælt skuffet. Priserne er høje, så forventede noget der var en del lækrere end det vil fik (bærtærte og brownie). Og ja, betjeningen halter langt bagefter, vi sad længe og ventede på betjening, selvom der (for en gangs skyld) var halvtomt derinde. Jeg kommer der ihvertfald ikke igen, så skal det være for at købe nogle af varer med hjem, ikke deres eget kageværk.

MissMuffin sagde ...

Jeg er bange for at det er den manglende komkurrence der har gjort dem lidt sløve i det, for jeg var også skuffet for første gang igår..
For som du siger, når det er så dyrt, så skal det altså også bare være godt og med god betjening!

Camilla sagde ...

Det var lidt uheldig med PL i går, personligt var jeg godt tilfreds, og jeg synes stadig der er hyggeligt derinde, selvom der var MEGET varmt i går! Men selvom jeg havde meget lyst til at bestille en Gateau Marcel, så var det nu vist godt at jeg ikke gjorde det alligevel ;o)

MissMuffin sagde ...

Camilla, jeres Pie så også lækker ud:) Jeg kommer der helt sikkert også igen, for det er en hyggeligt sted- næste gang bestiller jeg nok bare en bolle med smør ligesom Viktor, for den så god ud:)