torsdag den 19. april 2012

Mad hos Kristine

 Igår aftes var vi atter samlet til dejlig mad hos Kristine og en veloplagt Chillum:)
Det er altid skønt at være samlet med de andre piger, så vi rigtig kan få snakket sammen om blogs, mad og alt muligt mere- der er hvertfald ikke stille når vi er sammen!
Idag skal vi endnu engang samles, for Birthe kommer til Aalborg i forbindelse med ORDkraft, så vi skal lige benytte lejligheden til at nyde en bid mad sammen.
Heldigvis har jeg læse-dag herhjemme, så jeg også kan nå at have lidt tid sammen med Kristian, for han tager jo på fodboldtur til Barcelona idag. Hvilket også betyder, at han ikke er hjemme på min 25 års fødselsdag. Hmf! Meen, jeg skulle ha været med, men det andet par blev gravide og så blev det for tæt på termin til at flyve og jeg gider ikke afsted sammen med 2 fodboldnørder alene!
Så idag er morgenmaden rundstykker, kage, æg, bacon og frikspresset juice:)
 Nå, men menuen igår var fyldt andebryst, hasselback kartofler med birkes, dampede asparges og basilikumcreme. Uhm, for en lækker menu. jeg var simpelthen så sulten da jeg kom, så det var godt med noget mad!
 Desserten var en chokoladesuppe med sprødt låg og lidt af en chokolade-bombe. Vi elsker chokolade:) Jeg var også så modig, at jeg smagte på kaffen, som dog ikke smagte mig helt vildt, men jeg var heller ikke totalt afskrækket. Måske jeg en dag lærer at drikke kaffe? Det er bare såå bittert!
Når man er sammen med pigerne kommer der altid alt muligt mærkeligt med hjem, som vi har købt for hinanden. Det er lidt nørdet:) Jeg kom også af med de aflagte kogebøger, så det var fint:)

4 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Haha, jeg er altså også ret stolt af min veloplagte hund :) Sikke hun kunne hygge igår :)

det mærkes så også tydeligt på hende idag. Der er blevet puttet længe, og tænk sig - jeg blev ikke vækket kl. lort af hende ;) Ikke idag. Måske I skulle komme noget oftere? :D

MissMuffin sagde ...

Jaa, hun var bare så hyggelig den lille pølse:p
Haha, det tror jeg vi skulle så du kan få lov at putte lidt længere! Hun er godt nok en helt anden hund!

Piskeriset sagde ...

Hvordan kan han slippe helskindet fra at være væk på din 25 års fødselsdag?! Mig ikke forstå. Det var min gemal sluppet af sted med, hvis han havde forsøgt :-D

Og jeg er stadig misundelig på al jeres hyggeri... husk nu at komme til Sjælland på et tidspunkt ;-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, det var også kun fordi det lidt var en sniger:)
Vi havde købt fly og hotel og de mega dyre fodboldbiletter til mændene, men lige efter meldte det andet par ud, at de var gravide og hun derfor ikke kunne komme med. Ellers skulle jeg også ha været med, men jeg ville jo ikke alene afsted med de 2. Desuden har Kristian også noget dårlig samvittighed over det, så det går liii...