onsdag den 11. april 2012

Mine Kogebøger

Her den anden dag fik jeg bare lyst til at rydde op i mine kogebøger, for jeg havde helt mistet overblikket. Og selvfølgeligt dukkede der et par stykker op, som jeg ikke har kigget i længe og ny inspiration var der pludseligt masser af!
Samtidig lavede jeg en liste over alle mine kogebøger og en lille ønskeliste:) Se den HER!
Jeg sortede også med hård hånd, så omkring 10 bøger blev sorteret fra. De kommer med næste gang jeg skal se mine blogger-piger, for mon ikke de kan bruge lidt af dem..
Jeg elsker mine kogebøger og jeg elsker at få nye:) Så selvom de fylder en masse, så bliver jeg ved med at samle nye, for det er altså meget bedre med en fysisk bog end opskrifter fra nettet. Lidt ironisk når jeg nu engang er madblogger:)

8 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Jub-jub-jubiiii! Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg snildt kan være en god adoptivmor for nogle af dem :) Så nup du endelig dem under armen d. 18 søde ;)

MissMuffin sagde ...

Kristine, jeg tænkte nok at der ikke ville være en masse protester fra jer af- men det er nu ikke li de allerbedste jeg har valgt fra:)

Anna Banana Butterhair sagde ...

Helt enig! Kogebøger er bare det bedste.

MissMuffin sagde ...

Anna, og MANGE kogebøger er endnu bedre:)

Micha sagde ...

Kender det, det hele bliver så meget nemmere, når man lige sidder og slapper af og finder nogle super gode opskrifter... Selvfølgelig findes der mange gode på nettet, men en god kogebog lige ved hånden, det er altså noget andet :)
KH Micha

MissMuffin sagde ...

Micha, det gør- og der er kogebøger nemlig det bedste:)

Nørkle Tøserne sagde ...

Du skulle vel ikke ligge inde med en ekstra af 'the hummingbird bakery' kagebog? Jeg er på jagt efter den, helst på dansk.. Nogen gode forslag til hvor jeg evt. kan finde den?

MissMuffin sagde ...

Nørkletøserne, ikke lige nej:) Mit eksemplar er også på engelsk..
De danske udgaver skal man være heldig at falde over i Føtex eller Bilka, som er den eneste forhandler af den danske udgave, jeg kender til.
Selvom jeg ikke er god til engelsk, så er det altså ikke noget problem, for ingredienserne kan fåes i Danmark og mængderne er angivet i gram..