lørdag den 17. november 2012

Emma og Frede

 Gamle Emma holder stadigvæk puderne varme i sofaen, men synes vidst, at det er noget lidt mærkeligt noget, at vi bor hernede nu:) Det er heller ikke nemt for sån en gammel dame, at blive flyttet på:) Slet ikke når her også bor en Frede...Heldigvis har forelskelsen lagt sig lidt, så hun nøjes med at kigge på ham når han dukker op engang imellem:)
Meen, selvom man er gammel kan man stadig lave ulykker. Jeg havde under flytningen stilt en bærepose med hendes og Fredes godbidder på gulvet, for normalt hverken ser, hører eller lugter Emma noget som helst. Da jeg kom hjem en dag lå alt sammen ude på gulvet, over-suttet og over-snottet, for hun kunne ikke få poserne op. Selvom det var noget værre noget, så hjalp jeg selvfølgeligt med at få åbnet en pose, så hun fik lidt ud af alt besværet:)
Frede er stadig noget forsigtig og meget bange for Emma. Nogle gange er han heller ikke vild med mig og mit kamera:) Meen, selvom han ikke synes om Emma, så synes han godt om Emmas madskål:) Frede er nok den mest madglade kat, så hvis vi ikke passer på, så bliver han vidst til "Fede Frede":) Ej, lige nu får han også lidt ekstra og lidt ekstra godt, så han synes at her er rart at være. Vejen til en "mands" hjerte går igennem maven, hvertfald i Fredes tilfælde. Hvis han vil have noget, så båder synger og danser han. Hvis han får noget ekstra godt, så lyder han som en klemt due!

8 kommentarer:

Louise sagde ...

Smil uha har en kat der tror han labadore :-) og han skal helt bestem nok fortælle når brormand (vores lille hund)ikke har mere mad i madskålen .....

Lone sagde ...

Aaaiii - hvor er det et sødt lille hus, I har købt. Selv om jeg kun kender dig fra din blog, tror jeg også, at Olivia er et rigtigt lille Sabina-hus :-)
Sikke nogle detaljer, det har. - Den serveringslem er helt bedårende. Den smule man kan se, gennem hullet er jo også en indretning, som lige passer til dig. Jeg mener at kunne huske, du også har en tallerkenrække.
Haven ser også dejlig ud. Der er alt, hvad der skal være - fuglefoderbræt, tørrestativ, og så håber jeg virkelig, at I har overtaget den skønne hængekøje. Den type er den bedste, man kan ønske sig (bedst med et vattæppe at ligge på).
Tak for linket. Det var sødt af dig. Jeg er så glad for at få lov at se jeres Olivia :-)

Sikke nogle dejlige billeder af jeres rødhårede pelsdyr :-) Det har været for fristende for Emma, at godterne har stået lige foran næsen på hende. Nu, hvor Emmas kærlighed til Frede er aftaget lidt, varer det sikkert ikke længe, før end Frede begynder at interesserer sig lidt for, hvad Emma egentlig er for een :-)
Jeg glæder mig meget til at se billeder fra jeres indretning. Rigtig god weekend til jer :-)

Pernille sagde ...

Hvor lyder det bare super hyggeligt :) Dejlig familie du har i de to banditter!

VillaVillaKulla sagde ...

Åh jeg savner Emma! :)

Piskeriset sagde ...

Hahaha! En klemt due - det er altså en fantastisk beskrivelse! Vores hankat kan lyde som en mus, man langsomt lukker luften ud af :-D

MissMuffin sagde ...

Louise, tror lidt det er samme problem her:) Frede kan æde hele tiden og tigger noget så grusomt:)

Lone, mange tak for de rosende ord:) Jeg har været forelsket i huset længe om nu er det mit, så jeg føler mig rigtig heldig:) Tallerkenrække har jeg selv ja og hængekøjen har fulgt med huset. Den skal desværre nok skiftes ud, for den er ikke i den bedste forfatning:)
Det går heldigvis godt med Frede og Emma. Idag har de siddet kun med 1 meters afstand og gloet på hinanden. Igår lå vi alle 4 sammen i sofaen, men det var vidst kun fordi at Frede ikke lige havde regnet ud, at Emma lå sammen med Kristian under tæppet:)

Lotte, så er det godt at I (og vi) ses på lørdag:)

Piske, han lydeer virkeligt som en due engang imellem. Generelt snakker han meget når han vil have mad eller opmærksomhed:) Jeg kan sagtens forestille mig hvordan jeres mis lyder:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Hahaha, hvor er de skønne de to. Dejligt de så småt begynder at acceptere hinanden, og at Emmas kærlighedsrus er faldet lidt til ro igen :)

Glæder mig SÅ meget til "forhåbentlig" snart at få set hytten :)

MissMuffin sagde ...

Kristine, hun er heldigvis blevet mere rolig, mens Frede stadig løber for livet hver gang han ser hende:)
Vi skal lige ordenligt på plads og så må jeg hellere igang med at få inviteret alle de mange der skal se huset:)