lørdag den 3. november 2012

Hus og Kaos

Ja, der er tryk på lige nu med hus og snarlig flytning. Lidt for meget endda!
Vi er løbet ind i problemer med malerarbejdet, så vi er kommet noget bagefter og det er skide ærgeligt! Loftmalingen er elendig og helt nikotin-gul når den kommer på loftet, så jeg måtte hente ny maling igår, selvom det sån set var meningen at vi skulle være færdig med at male lofter igår. Det blev vi så ikke.
Den maling vi har fået til stue var slet ikke den rigtige farve og vi troede endda, at vi fik rigtig god vejledning ude i Bilka, for ekspedienten var simpelhen så sød. Så jeg blev temmeligt tvær da jeg så, at min stue i stedet for at være creme er ferskenfarvet/lys orange! Jeg havde det helt dårligt, for jeg synes det var så ærgeligt, når Kristian havde brugt en hel dag på at male den, men jeg kunne bare ikke leve med det.
Derfor måtte jeg ud og brokke mig i Bilka igår, hvor jeg så også fik det ombyttet til en helt almindelig modehvid, for nu orker jeg ikke tage chancer.

Det betyder, at al det malerarbejde vi har nået ind til videre skal laves om! Heldigvis kommer min mor og hjælper imorgen.
Vi skal nemlig have malet stue, køkken og gang inden mandag morgen, for der kommer Dansikring og sætter vores alarmsystem op.

Det er skide irriterende, for jeg skulle have været til et spændende arrangement i Århus i anledning af Karolines Køkkens fødselsdag idag, men må melde afbud. Vi når det simpelthen ikke hvis jeg ikke hjælper til, nu hvor tidsplanen er skredet.
Desuden er der også bare så mange andre ting, der skal ordnes; indberetning til skat, valg af ny forsikring, nedpakning af lejligheden, testamentet skal i skifteretten osv.
Ja, og så har jeg været så heldig, at jeg har fundet det skab jeg eftersøgte i Frejlev, men aner ikke hvordan jeg skal få det hentet, for vi har ikke træk på bilen! Og ind i Fiat'en kan det hvertfald ikke komme:)

Så status er, at det hele er lidt kaos nu, så jeg regner heller ikke med, at være særligt stabil her på bloggen:)

5 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Min erfaring er at man aldrig skal købe maling i Bilka . Det er billigt ja, men kvaliteten er derefter. Det er bare så ærgerligt når man lægger et stort arbejde i det. Håber i når det og bliver glade for resultatet

Unknown sagde ...

Uha, ved lige præcis hvordan du har det.. Da vi købte hus, købte vi nye hvide varer i Elgiganten og vi havde den sødeste ekspedient. Da vi så modtog vores varer var der ikke en eneste af dem, der var rigtig. Tørretumbleren var kondens istedet for aftræk, kogepladen induktion istedet for keramisk osv. De tog næsten 2 mdr før vi fik de rigtige ting...
Så jeg sender dig lige en ordentlig portion positivt male energi din vej :-)

Hald sagde ...

Alt er altid kaos og kaotisk, når man lige har købt hus. Vi var igennem det i foråret - men når der falder lidt ro på det hele, så er det bare skønt, skønt, skønt :o)
Ærgerligt med malingen, men jeg må tilslutte mig Kirsten - jeg køber heller aldrig maling i Bilka, men altid i Flügger, Sadolin eller lignende, for dén maling kan man regne med ... og ja, det er dyrere men holde også bedre og er nemmere at "smøre på"... Tillykke med huset!

MissMuffin sagde ...

Kirsten, jeg synes nu at Bilkas maling er ganske ok og vi har brugt det flere gange uden problemer. Det var kun farven den var gal med og det var menneskelige fejl, der var skyld i dette:)

Ditte, jeg havde gået fuldstændig i spåner- og jeg er enhver ekspedients (og Kristians) mareridt, for jeg bliver virkeligt sur over sådan noget. Selvfølgeligt kan der ske fejl, men det skal også bare ordnes hurtigst muligt- og det er ikke 2 mdr.!

Hald, jeg glæder mig også tl "den anden side". En uges tid mere, så er vi ved at være der, men lige nu er det bare træls:)
Jeg er fint tilfreds med malingen fra Bilka, den er ganske udemærket at male med, men der var gået noget galt da farven blev blandet. Heldigvis blev den ombyttet uden det store besvær..

BillyRubin sagde ...

Mht. skabet - man kan få folk til den slags - uden at det koster alverden :) http://www.knmoeller.dk/page1.html