torsdag den 1. november 2012

Mød Frede:

 Vores nye medlem af familien :)
Frede har hele sit 10-årige liv boet i Olivia, så vi synes, at han skulle have lov til at nyde sine sidste år her og sagde derfor ja til at overtage Frede. Ja, jeg har åbenbart et eller andet for "aflagte" og gamle dyr, så med både Emma og Frede omdannes Olivia til et mindre plejehjem. Ham Kristian er jo heller ikke helt ung længere :)
Kristian ville gerne have kat, så Frede er virkeligt en fordel for mig, der ikke orker en vild killing og ulækker kattebakke. Frede går ikke på hverken borde eller i vindueskarme, møblerne hopper han kun i hvis han inviteres og så har han ingen kattebakke, da han har kattelem.
 Frede ser lidt sjov ud, for han mangler sin hale! Den røg for nogle år tilbage, da han havde et sammenstød med en bil. Så Frede ser en smule skør ud og er også lidt til den runde side, så jeg ved ikke hvor køn jeg synes han er :) Heldigvis er han en ganske sød og lidt forsigtig herre, så hvad han ikke har i udseende har han nok i personlighed. Eftersigende skulle han også være ganske god til at tage rotter og mus, så det er kun dejlgt, for dem er jeg ikke begejstret for.
Emma er bare helt vild med Frede og jagter ham så snart hun ser ham. Det er hvertfald kærlighed fra hendes side:) Frede tager derimod flugten så snart han ser hende, men nu må vi se om de ikke kan finde ud af at enes med tiden, når Emma forhåbenligt bliver lidt mindre irriterende.

24 kommentarer:

Louise sagde ...

Tillykke med ham... han ser da rigtig sød. Håber også han kommer til at holde af Emma. ha en dejlig dag

MissMuffin sagde ...

Tak Louise.. Han er meget sød, men lidt overvældet af al opmærksomheden:)

Camilla sagde ...

Tillykke med ham... men jeg synes han ser en anelse sur ud ;o) Men det synes jeg vist desværre, at de fleste katte gør?!?

MissMuffin sagde ...

Camilla, tror bare han var lidt utryg ved at få stukket et stort kamera i hovedet:) Sur er han ikke, han er en meget forsigtig herre, så du skal ikke frygte et angreb hvis du kommer på besøg:) Synes ikke katte ser sure ud, men de fleste katte er altid lidt på vagt når de ser fremmede mennsker..

Maj sagde ...

Åh hvor er Frede skøn! Synes kun at hans manglende hale og rundhed giver ham karakter :)

Hvor er det altså fint at I har overtaget ham, det luner et dyrehjerte som mit, og jeg elsker katte... Og hunde... Og stort set alt der har 4 ben og pels :D

- Maj :D

Anonym sagde ...

Dejligt med en kat i huset, det er så hyggeligt. Jeg synes at han ser ud til at være en rigtig god en af slagsen, og med masser af personlighed. Håber at I bliver glade for ham. :)
Mhv. Helle

MissMuffin sagde ...

Maj, alle siger også, at det er typisk mig at ende med en lidt for tyk og haleløs kat:) Ville egentligt helst have hund med DKK-papir og en racekat, men jeg bliver så nemt blød om hjertet, så i stedet er jeg endt med en gammel, besværlig pekingeser uden stamtavle og en haleløs kat:)
Frede skal lige lidt på skrump når vi har lært hinanden bedre at kende, så han kke får skavanker. Han er jo en ældre herre:)

Helle, jeg holder også meget af katte, men kattebakken gider jeg simpelthen ikke. Så kattelemmen reddede lidt Frede, sevlom jeg nok ikke kunne have ladet ha flytte alligevel. Bare Emma ikke får ham skræmt væk, så tror jeg også nok vi skal blive rigtigt glade for ham, for han er meget sød og rolig..

Linebinevaskemaskine sagde ...

Åh så fik vi set Frede :) han er altså lidt hyggelig. Han lyder lidt mere venlig end "uglefar" :P
haha og så fik Kristian den! ;)

Camillac sagde ...

Rigtig dejlig kat... Han ligner min gamle kat som nu desværre er på de evige musemarker..
Tak for en alsidig og interessant blog :-)

Ninna Kondrup sagde ...

Hjertelig tillykke med Olivia og Frede. To skønne ting. Dejligt at følge din begejstring for jeres nye hjem. Og som altid elsker jeg/vi at følge med på din blok. Du er sådan en dejlig aktiv og positiv pige. Held og Lykke med det hele.

Pernille sagde ...

Han er da flot! En rigtig herremis! Tillykke med lækkerbisken! :)

Eleonora sagde ...

It's a nice cat :)

Maaaaaria sagde ...

Jeg elsker jo katte og må sige....
NØJ hvor er han sød og fin uden hale. Det gør ham da til noget unikt. Synes det er sjovt med en kat, der "følger" huset - lidt lige som spøgelser :)

MissMuffin sagde ...

Line, Frede er en engel i forhold til "uglefar". Var det en "uglefar" der boede i huset havde jeg sagt nej tak til at han måtte blive boende. Ham Frede her er meget sød og meget madglad:)

Camilla, jeg håber også at han falder til, for han er en dejlig rolig missekat:) Desværre går det jo kun en vej med kæledyr og det er hårdt, for man bliver så frygteligt knyttet til dem..

Tak Ninna:) Det er ikke så tosset med et nyt hus og så en kat oveni- det er hvertfald svært ikke at være glad:) Dejligt at høre, at I nyder at læse med på bloggen:)

Pernille, han er nemlig en rigtig "herre-mis" med masser af attitude og madglæde:)

Eleonora, thanks. I just bought the house he is living in, so i hope he want to live with us:)

Maaaaria, så heller en kat end spøgelser. Det er et gammelt hus, over 100 år så der kunne jo sån set nemt være et spøgelse. Håber på, at jeg kan nøjes med Frede, for han er nu så sød:)

Piskeriset sagde ...

Han er smuk! Dejligt at han kan nyde sit otium hos jer. Og katte er jo bare skønne... ja, jeg har meget stærke fordomme på det punkt ;-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg er nok mest et hunde-menneske, men vi har også haft kat i en stor del af min barndom, så jeg holder også meget af katte. Især når de er så velopdagne som Frede:) Nu skal vi bare lige have ham til at forstå, at Emma ikke vil gøre ham noget, men bare er meget forelsket:)

VillaVillaKulla sagde ...

Haha ham glæder jeg mig til at møde og hans stump af en hale :) :) :) Dejligt med huset søde.

MissMuffin sagde ...

Lotte, han er også fin, men lidt genert. Heldigvis er han blevet lidt glad for mig, men det er fordi at han forbinder mig med mad:)

Lise Hald sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Malene uden R sagde ...

Velkommen til Frede. Hvor er han da kær! :) Men nu har jeg jo også en forkærlighed for de ikke-altid-så-kønne-kæledyr men dem som har en bragende personlighed :)
En rigtig god gerning I gør ved at tænke på Frede :)

MissMuffin sagde ...

Malene uden R, der skal jo også være plads til os alle- både mennesker og dyr:) Frede er en rigtig charmetrold når han føler sig tryg, så ham skal vi nok få meget glæde af:)

Mette sagde ...

"Pelle Haleløs" - han er da skøn :)

MissMuffin sagde ...

Mette, hed han nu ikke Frede da vi overtog ham, så var han bestemt også blevet døbt "Pelle Haleløs". Frede passer nu også godt til sån en småtyk, rød hankat:)

Unknown sagde ...

Hvor ser han dog skøn ud! Stort tillykke :)