torsdag den 29. november 2012

Spisestuen

 Spisestuen er nok mit ynglingsrum og det, der er tættest på at være færdigt.
Bordet er med hvidt stel og bordplade i genbrugstræ. Det er virkeligt fedt, råt og anderledes- og fåes i Idemøbler til fornuftige penge.
Stolene er Kristians ikke særligt pæne læderstole. Heldigvis passer Ikeas betræk næsten dertil, de er kun en anelse for store og det går nu nok.
 Jeg er vild med de rå Viking Lamper. Vi havde kun købt en, men det duede slet ikke, så vi måtte finde penge til en mere. Det ser heldigvis rigtig fint ud:)
 En lille hylde i hjørnet- julepyntet med kogler, tørret hortensia og lys.
 Min elskede tallerkenrække fyldt med udvalgte bøger og fade.
Serveringshullet mellem køkken og spisestue er bare endnu en rigtig fin detalje.
Det lykkedes mig heldigvis at opstøve endnu et skab magen til min udgåede model fra Ikea. Og så stod det endda ikke længere væk en Frejlev.
Det ser super flot ud med de 2 skabe sammen, men de er ikke så høje og jeg synes ligesom der mangler noget. Ovevejer at finde 2 gamle trækasser, fylde dem med grønne planter og så stille dem ovenpå. Jeg er dog lidt i tvivl om det bliver for voldsomt og for drivhus-agtigt:)

8 kommentarer:

Maj sagde ...

Olivia emmer bare af hygge og Miss Muffin - dig og det hus er et match made in heaven ;)

Jeg bliver altid så fascineret af piger som hygger så meget om detaljerne som du gør, for jeg er selv total anti nips og holder mit hjem ret minimalistisk! Altså fascineret på den gode måde, nok fordi jeg misunder at jeg ikke har det der "hygge"-øje ;)

- Maj :D

Mette sagde ...

Det ser bare så skide hyggeligt ud og oser af personlighed.

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

arrgh søde de - NU skal jeg altså snart se den hytte i real life :D

Agnethe - about a girl sagde ...

Hvor ser det altså bare skønt ud :) Super lækre detaljer og så skal jeg da virkelig se tv når de sender fra dit prisesseslot ;)

MissMuffin sagde ...

Maj, det er vi nemlig:) Er sikker på, at Olivia blev bygget til mig der for 102 år siden, haha:)
Jeg er virkeligt en detalje-nørd når det kommer til boligindretning og jeg elsker at nusse rundt. Jeg er meget hjemme og derfor skal det være hyggeligt- også for mine mange gæster. Kan dog også sagtens blive lidt forelsket i den minimalistiske stil, for den er mere praktisk og mere rengøringsvenlig:)

Mette, tak:)

Kristine, du (og de andre piger selvfølgeligt) er altid velkomne:)

Agnethe, det er ikke så meget man ser, men køkken og spisestue vises hvertfald frem:)

Mit element sagde ...

Er glad på dine vegne at du fik fat i et Ikea skab - kan nu se at det ikk helt er det samme skab. Mit skab er ikke med den nederste skuffe.
Rigtig lækker stil I har holdt huset i

kristina sagde ...

Hvad hedder bordet? Det er godt nok fint :)

MissMuffin sagde ...

kristina, det kan jeg ikke lige huske. Men det er købt i Idemøbler Aalborg Centrum og har også lige været i det nyeste katalog... Det er super lækkert:)