mandag den 12. november 2012

Ugens madplan

Det har været en hård weekend med alt det flytteri og selvom man skulle tro, at det ville være nemt at flytte fra 62 kvm. til 101 kvm, så mangler vi faktisk plads, haha.. Mest fordi at alle Kristians ting fra hans lejlighed er blevet hentet, for de plejer at være opmagasineret. Vi er bestemt heller ikke enige om, hvor lidt og hvor meget af det der skal ind i huset:) Så der roder stadig og der mangler stadig at blive malet nogle få steder.
Mens vi har arbejdet i huset og har flyttet har menuen mest stået på junk og rugbrødsmadder. Mest det første:) Nu skal der ordenlig mad på menuen, så jeg håber min nye, men meget gamle ovn, er samarbejdsvillig:)
Madplanen denne uge ser sådan her ud:

Mandag: Bagte rodfrugter og kartofler med krydderurter, kerner og granatæble. Hakkebøf og bearnaise til.
Tirsdag: Sprøde tundeller med ristet rugbrød. Salat af broccoli, æble og nødder.
Onsdag: Rodfrugtrulle med spinat. Rødbede- og æbleråkost. Oksekødspølser. Tzatiki.
Torsdag: Grøntsagssuppe af kølekabets rester. Brød til.
Fredag: Svinemørbrad i fad med tomater og hvidvin. Frisk pasta.
Lørdag: And med pære, cider og svampe. Kartoffel- og jordskokmos. Sprød salat.
Søndag: Må tiden vise...

Hvad skal I have at spise?
Kameraet har været pakket væk i evigheder nu, så jeg skal nok snart få det pakket ud og få taget lidt billeder igen. Har vidst også stadig et hængeparti fra sidste blogmiddag, hvor jeg endnu ikke har blogget om desserten. Så kan jeg også lige fortælle, at der i løbet af denne uge kommer en lækker konkurrence på bloggen:)

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det lyder super lækkert! Glæder mig til at se billeder :)

Anonym sagde ...

Det med junkfood kommer I nok hurtig over. "Det kommer ikke an på, hvad man spiser mellem jul og nytår, men hvad man spiser mellem nytår og jul!"

Man er nødt til at lægge energien, hvor den er hårdest tiltrængt. Fortsat held og lykke med jeres nye hjem!
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Lea, det håber jeg også, at det er- men alle de rodfrugter bliver nu nok lidt hårdt for Kristian:)

Elsebeth, det tror jeg også. Engang imellem er det godt med noget snask, men til hverdag går den ikke. Nu skulle der gerne blive tid til madlavning igen..

Anonym sagde ...

En gammel ovn kan sagtens være en god ovn, men da du ikke kender den, skulle du tage og sætte et ovntermometer i den for at sikre dig, at ovnen holder den temperatur, du indstiller den til. Det er så ærgerligt at få ødelagt sit bagværk. De få kroner kan være givet godt ud!
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, jeg har ikke et stegetermometer, så nu prøver jeg bare lige til jeg har en fornemmelse af den. Den er sikkert udemærket, men så snart vi får råd skal den udskiftes, for den er virkeligt gammel og trænger til en udskiftning...

Piskeriset sagde ...

Jeg er superdårlig til at lave madplaner - måske fordi vi har så mange planer i løbet af hverdagene, at der sjældent er behov for de vilde madplaner. Enten er vi begge to af sted eller også er det kun én af os, og så klarer den anden sig med rester eller en skål yoghurt :-)

Men hvis gemalens aftale på torsdag igen går i vasken, laver jeg nok noget mad der (måske forårsruller igen?), og så er jeg ellers gået i tænkeboks mht. hvad vi skal have af kræs på søndag :-)

MissMuffin sagde ...

Piske, hvis jeg ikke får lavet en madplan, jamen så får vi bare ikke noget at spise:) For så skal jeg først ha købt ind osv. og det orker jeg ikke altid. Så herhjemme er madplanen nødvendig for at vi får andet en rugbrødsmadder:)