torsdag den 29. november 2012

Jul i Hjerterummet

Jeg er jo frivillig i Den Sociale Cafe Hjerterummet, som er en af Aalborgs varmestuer.
Det frivillige arbejde er super spændende, super udfordrende og super givende. Kan kun anbefale andre at bruge lidt tid på frivilligt arbejde, for det føles godt og er rigtig lærerigt.
Hjerterummet er en uafhængig forening baseret kun på frivilligt arbejde og donationer, så økonomien er altid på dagsordenen, for den er stram.
I Hjerterummet har vi et ønske om, at skabe en hyggelig jul for vores gæster, men økonomien er stram. Især fordi at vi idag har fået stjålet de fleste af de penge, som vi skulle holde jul for. ØV!
Så får vi ikke penge i kassen, så kan vi desværre ikke holde jul for vores gæster. Det gælder både juleaften, men også 1. og 2. juledag, hvor mange ikke har nogen steder at gå hen, når vi andre samles med familie og venner.
Lørdag d. 1. december og søndag d. 2. december holder Hjerterummet loppemarked, hvor vi sælger masser af fine ting. Alt indtægt går til, at vi kan holde jul i Hjertrummet.
Så kig forbi:

Den Sociale Cafe Hjerterummet
Danmarksgade 13 (Kælderen)
Lørdag d. 1. december og søndag d. 2. december kl. 10-15

Vi håber virkeligt at se jer!
Har du ikke mulighed for dette kan vores jul i Hjerterummet støttes ved at indsætte et beløb på reg: 9163  Konto.nr: 0744720257.  Skriv "Jul" i beskeden og så lover vi, at beløbet bliver brugt til and, pebernødder og risalamande :)
Alt tæller og vi beder ikke om store beløb, men bare en lille skilling, så vi kan sikre julehygge for Aalborgs hjemløse.

4 kommentarer:

Agnethe - about a girl sagde ...

Ej hvor er det bare strengt, at nogen kan finde på at stjæle pengene til at holde jul for!
Håber virkelig i får skrabet en masse penge sammen ved weekendens loppemarked eller at nogen åbner op for gavmildheden med donationer...

MissMuffin sagde ...

Agnethe, til tyvens "forsvar" skal det siges, at han/hun næppe vidste hvad pengene skulle gå til, da de heller ikke blev stjålet i Hjerterummet.
Vi håber også på nogle donationer, så vi har en chance for at holde jul alligevel..

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

ååååh hvor er det surt !!! Jeg skal jobbe søndag - er du dernede der, for så vil jeg nok lige kigge forbi i min pause...

MissMuffin sagde ...

Kristine, det er virkeligt ærgeligt. Det er jeg desværre ikke, for jeg har aftensvagt i Hjerterummet lørdag aften, for der manglede der en..