fredag den 30. november 2012

Stuen

Ja det er altså lidt svært at tage billeder af stuen, så det bliver vidst mest detaljer, men jeg håber at i alligevel får et indtryk af hvordan her ser ud. 
Stuen er stadig lidt "fersk", for der er ikke rigtig noget på væggene. Vi kan nemlig slet ikke finde noget og slet, slet ikke blive enige om noget. Mon ikke der dukker noget op med tiden, som kan passe ind. Sofaen er ret lav, så der er ret meget væg over den der skal fyldes ud af noget, men det må heller ikke "larme" for meget.
 Også i stuen er der et bord med hvidst stel og bordplade i genbrugstræ. De er nemlig sååå fede:)
Lysestagerne her er fra Søstrene Grene og kan også snildt bruges som vaser.
 Læsehjørnet består af lænestol fra Ikea, bordet som er et arvestykke fra min familie og ved siden af det et karlekammerskab, som er et arvestykke fra Kristians familie.
Hjørnet er meget "brunt". Jeg håber at få sommerfugle-plakaten i julegave, for den vil passe fint ind over bordet. Nænner ikke at male det, så der skal findes noget der bryder lidt. Der mangler også en lampe, men jeg kan slet ikke beslutte mig for hvad det skal være.
 Der skal masser af puder og tæpper til for at skabe hygge og varme i det gamle hus:)
Stuens andet karlekammerskab, som er købt med huset:)

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Den er SÅ fin jeres stue! Jeg er helt vild med det lille læsehjørne :o) og billedet af Emma der ligger på lur i sofaen :o)

MissMuffin sagde ...

Tror også at læsehjørnet bliver rigtig godt når det lige får en lampe, så man rigtigt kan sidde og læse derovre. Indtil videre er det dog mest Emma der indtager stolen, for den er hun ganske tilfreds med:) (Ligesom hun er med sofaen og puderne :) )

Mit element sagde ...

Lækre detaljer og god stil du kører i jeres nye "dukkehus" ;0)

MissMuffin sagde ...

Tak Riks:) Dukkehuset bliver nød til at have en lidt naturlig stil hvis der skal overleve en mand heri:)