lørdag den 10. november 2012

TEST: Odense Kransekage

Her mens jeg nærmer mig "overfladen" igen efter en virkelig trættende flytning kan jeg jo lige passende komme med en lille test af Odense Kransekage.
Jeg modtog denne lille pakke med færdig kransekagemasse, som også indeholder en tyl. Derfor skal man også bare klippe et lille hul i spidsen og så er massen lige til at sprøjte ud.
Den søndag vi fik nøglen inviterede jeg min mor, pap og mormor ned i huset, så de kunne se det som de første. Mit første hus skulle selvfølgeligt fejres, så jeg bød på små kransekage-hapsere og Asti. Da jeg allerede var lidt "kludret" der fik jeg ikke lige taget billeder af de færdige kager, men de blev faktisk rigtigt fine.
Jeg sprøjtede kagerne ud i e godt smurt muffinplade til mini-muffins og trykkede et lille hul med min finger. Deri fyldte jeg enten en hasselnød eller blåbærmarmelade. Så blev de bagt 10 min, fisket op af formen og kølet helt af, inden bunden blev dyppet i mørk chokolade. Nemt og lækkert.
De fungerede fint med tyllen, det var nemt og de smagte rigtig godt. Selv min mormor synes de var gode og hun er ikke så vild med kransekage.

Jeg giver Odense Kransekagemasse 5 ud af 6 stjerner.
Det virker, det smager godt og så er det nemt. Jeg køber nok en pakke til nytår, så er det nemt at lave lidt kransekage uden det kommer til at tage for lang tid.

2 kommentarer:

Julie Søndergaard sagde ...

Hvorfor får de ikke den sidste sjette stjerne? :-)

MissMuffin sagde ...

Fordi det stadig er et "snyde-produkt" og dermed indeholder nogle ting som man kunne undgå, hvis man lavede det selv. Det sku jeg nok lige ha skrevet:)