onsdag den 28. november 2012

Køkkenet

 
Jeg har jo lovet at vise billeder af Olivia når vi kom nogenlunde på plads. Det er vi nu:)
Der mangler selvfølgeligt stadig en masse ting, både fordi vi ikke har råd til dem lige nu, men også fordi vi ikke lige er faldet over det helt rigtige. Den slags tager tid.
Vi starter med køkkenet, som er gammelt, men stadig rigtig pænt og med mange gode detaljer.
Skabene er rigtigt gamle, men malede i en råhvid farve, så det betyder ingenting. Bordpladen er små hvide klinker.
Vi har valgt at male hele rummet modehvid, men væggen under skabene er i en lys gråbrun farve, for det var mere pratisk.
Jeg har ikke sån en vidvinkel-linse og det er svært at fange det smalle køkken med en almindelige linse, så jeg håber at I alligevel får et nogenlunde indtryk af hvordan det ser ud. Ellers får I det hvertfald at se hvis i ser TV2N engang i december:)

Der er flere af de her fine, åbne hylder. De volder mig altså lidt problemer, for jeg synes nemt de kommer til at se rodede ud og så ved jeg ikke rigtigt hvad der skal stå på dem. Nu står der hvertfald bare det der står, indtil jeg finder en løsning:)
Bortset fra det, så er køkkenet lige som det skal være og herude skal der ikke rigtigt laves mere. Det skulle da lige være en ny ovn engang:)

15 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Hvor ér der altså bare fint! Det må være så skønt, at få mulighed for at indrette et større køkken - mit nuværende fylder ikke meget af mine 62 kvm, så den dag jeg rigtig kan folde mig ud, kommer jeg til at bruge tiiimevis :D

- Anne

MissMuffin sagde ...

Anne, mit nye køkken er faktisk ikke større end det gamle, men bare lidt bedre indrettet. Til gengæld er der en sammenhængende spisestue i huset, som jeg allerede sætter enormt meget pris på!

LottePigen sagde ...

Det ser ikke stort ud det køkken men kønt er det da :)

Line sagde ...

Jeg har også åbne hylder i mit køkken og dem er jeg faktisk blevet rigtig glad for. De indeholder glas, min fine thepotte, salt & peber kværne og så en række opbevaringsglas med mel, sukker, ris osv. Det fungerer godt, for så er tingene altid ved hånden og samtidig er det ganske dekorativt.

Held og lykke med det nye køkken! :)

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Ih hvor ser det charmerende ud! Kan godt forstå at I blev forelsket i huset. Jeg har ingen overskabe, men kun hylder, og jeg kender alt til problematikken med at det ikke må rode. Min pæneste hylde er den hvor der står te-/kaffekander, yndlingskopperne og tedåser, og når det står fremme får man automatisk lyst til en varm kop te. Kan også anbefale små kurve, som jo også er praktiske til at gemme f.eks. krydderiposer i.

Anonym sagde ...

Hvor er det et charmerende køkken! Jeg er også glad for små kurve som Helle foreslår. H&M Home har de sødeste stofkurve i forskellige størrelser, de fungerer virkelig godt til krydderier og andre småtterier. Jeg har dem i hør/sølv. Hvis du venter til januar, kan du sikkert gøre nogle udsalgskup i deres webbutik. vh Maria

MissMuffin sagde ...

Line, jeg synes bare det er svært at få til at se pænt og ikke rodet ud- især dem med vinkel på der sidder i hjørnet. Det skal jo heller ikke "larme" for meget i farverne eller bare samle støv:)

Helle, det kan nemlig også se super flot ud- især hvis man har tepotter, flote krus og spændende tedåser at gøre med, men vi drikker det ikke.
Vi må se om jeg ikke kan finde noget andet pænt:) Ellers må jeg lære at drikke te!

Maria, jeg synes bare ikke rigtigt at jeg har nogle småting at putte deri, for det er proppet i skabene:) Ellers en god ide med kurve og stofposer, for det skaber lidt mere orden på det hele:)

LEAntropisk sagde ...

Arj hvor er det bare et sødt køkken. Er vild med blondedetaljerne :)
Jeg havde hjørnehylder i min tidligere lejlighed og valgte at fjerne dem, da det eneste jeg kunne bruge dem til, var pynteting, og det havde jeg ikke meget af til køkkenet. Jeg har dog set nogle steder, at folk bruger dem til kogerbøger, så de følger buen, hvis det giver mening?

MissMuffin sagde ...

LEAntropisk, der er mange fine blonder her rundt omkring og jeg elsker det:) Kristian har det vidst ikke helt på samme måde:)
Vi kan desværre ikke fjerne hylderne uden at ødelægge tapetet og træværket, så de skal desværre blive siddende. Måske jeg skal prøve med en bue af kogebøger:)

Anonym sagde ...

Hvor ser der bare skønt ud! Råt og feminint på samme tid med en masse lækre ting. Gennemført arbejde! Ikke noget at sige til, at du elsker at bruge tid i køkkenet!

Nanna

MissMuffin sagde ...

Nanna, jeg prøver at snige lidt råt ind nu hvor vi er flyttet, så Kristian ikke går til i blonder, blomster og dimser:)
Mange tk for rosen:)

Julie sagde ...

Hej MissMuffin
Jeg har været læser et stykke tid, men jeg har vist aldrig kommenteret før. Tak for en inspirerende blog. :) Jeg er meget forelsket i din kasse til krydderurter/salt og peber/.. Kan du oplyse, hvor du har købt den henne? :)

Anonym sagde ...

Magnificent goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just too excellent.

I actually like what you have acquired here, certainly like what you're saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I can't wait to read much more from you.
This is actually a terrific web site.

Also visit my web page :: furnished

Anonym sagde ...

Hello, I want to subscribe for this web site to get most up-to-date updates, thus where can i do it please assist.


My web site ... flat

Anonym sagde ...

vapor cigarette, best electronic cigarette, electronic cigarette brands, vapor cigarette, e cigarette, smokeless cigarettes