lørdag den 17. august 2013

Sweet Pauls Mushroom and Dill Pasta

Herhjemme spiser vi rigtigt mange champignoner, for det er den eneste grøntsag Kristians spiser med største fornøjelse. Ej, kogt blomkål gider han også godt. Alt derudover er vidst bare et nødvendigt onde:)
Normalt bruger jeg frisk timian sammen med champignonerne, men da jeg så Sweet Pauls opskrift med dild måtte det afprøves. Det smagte skønt! Helt sikkert en god kombination. Opskriften er vegetarisk og det er vidst også på tide, at jeg får lidt mere gang i de vegetariske opskrifter igen. Vi fik bare saucen med pasta, da sulten ikke var så stor. Med en sprød, grøn salat og en god stykke brød til at suge den lækre sauce med vil det være et nemt og lækkert måltid til vegetariske gæster. Ikke, at de findes i min omgangskreds, hvor kvinderne er overraskende begejstrede for kød og især bacon?!
Når man laver så enkelt et måltid, så er det vigtigt at råvarerene er gode og friske. Så brug nogle friske, danske svampe, økologisk fløde (ingen væmmelige fløde-erstatninger), god bouillon og noget dild med masser af smag. Jeg fulgte ikke opskriften slavisk, men her kommer min version.

Sweet Pauls Mushroom & Dill Pasta (2 pers.)
250 g. champignon
1 stort løg
1 lille bundt dild
1 dl. god bouillon
1-1½ dl. fløde
1 stor spsk. smør
1 spsk. olivenolie
salt, peber

Tilbehør:
Pasta
Friskhøvlet parmesan

Skær champignon i skiver og hak løget.
Smelt smør og olivenolie på en store pande og steg champignon og løg heri, til væsken er stegt lidt af champignonerne og det hele har fået lidt farve.
Kom bouillon og fløde ved og lad det koge ind ved svag varme, til det hele tykner lidt.
Hak dilden og tilsæt halvdelen. Smag til med salt og peber.
Server med pasta, resten af dilden og parmesan.

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Mums, det ser lækkert ud! Vi er også ret begejstrede for champignon herhjemme og med en kombination med pasta og fløde kan det kun være godt :-)

MissMuffin sagde ...

Camilla, det kan nemlig kun være godt:) Man kunne selvfølgeligt lige riste lidt italiensk skinke til hvis man ikke er til det helt vegetariske..

Det Stormske Køkken sagde ...

Mums det yder lækkert :)

MissMuffin sagde ...

Rebelsig, det er det bestemt også :)