fredag den 29. august 2014

For 50 kr. hår-lykke

Mit hår er fint og krøllet og lidt kruset fra naturens side. For at få den rigtige fylde får det så lige et par krøl i toppen med verdens bedste krøllejern og et ordenligt drøn lak. Så holder det også rigtigt fint, så jeg vasker kun hår 2 gange om ugen. Kunne godt nøjes med mindre endda, hvis det ikke lige var fordi at sådan en omgang krøller over tid udvikler sig til de dreadlocks og fuglereder:)
Hver gang det bliver vasket plejer jeg at bruge masser af tid på et nulre filtrene ud i det våde hår, men nu har jeg fundet en virkeligt god børste. Jeg har længe drømt om en af de dyre og lovpriste børster med vildsvinehår, men denne grimme plasticdims er virkeligt et godt køb.
Mit hår er redt ud på ingen tid uden at det smadre mine krøller helt efterfølgende. Det gør ikke ondt og den er nem at holde pæn og ren. Helt tykt hår er den nok ikke helt så god til, for dutterne er ikke ret lange, men i mit hår er den hvertfald perfekt.
Man kan få den i flere varianter, mens denne er købt for 49 kr. i Normal i Slotsgade. Den fås også i en mindre udgave til børn.

4 kommentarer:

Louise SJ sagde ...

Dit hår er virkelig flot!
Hvor får du det klippet og arvet henne? :)

MissMuffin sagde ...

Louise, mange tak :)
Jeg bliver som regel klippet og farvet af Marie fra Poul M i Friis, men da hun har begyndt at studere bliver det nok en af de andre piger derinde fremover. De har også gjort det før med rigtigt fint resultat, men Marie er favoritten :)
Det er ikke helt billigt, men den mørke udgave kan jeg nøjes med at få farvet hver 3. måned da jeg selv har mørk bund og jeg bliver også kun klippet ca. hver 3. måned.. Den lyse kræver farvning ca. hver 2. måned..

Anonym sagde ...

Rigtig fint hår du har :-) Jeg har også krøller fra naturens side og søger en frisure, hvor de rigtig kan komme til deres ret. Lige nu er mit hår ret langt og derfor krøller det ikke så meget. Er dit klippet i etager, eller hvordan?

:-) Janni

MissMuffin sagde ...

Janni, lige nu er mit hår faktisk næsten helt lige, men undtagelse af foran. Jeg har et meget fint hår og etager får det simpelthen til at se for tyndt ud. Er håret tungt er etager dog det bedste..
Jeg skal også arbejde lidt for mine krøller med føntørring osv. Afslutter så lige med at tage krøljernet (HHsimonsen "Sylen 1") for at få et godt løft i toppen, hvor jeg ikke rigtigt har noget krøl. Og så et drøn hårlak..