Endnu en pastaret er blevet lavet og spist herhjemme. Vi elsker pasta!
Retten er egentligt en reste-ret, for vi havde kyllingefars i fryseren, en slat hvidvin og lidt forskellige grøntsager i fryseren, så der manglede nærmest kun fløden:)
Opskriften på flødesaucen er ikke min egen, men fra en kogebog der hedder "Pasta- på den nemme måde", som jeg købte i Føtex forleden til 49 kr. Den ser ret lovende ud:)
Jeg kom lidt grøntsager ved det sidste minut, så de lige blev gennemvarmet og det smagte faktisk helt ok..
MissMuffins Pasta med flødesauce og små kyllingekødboller
Flødesauce:
2 forårsløg
1 fed hvidløg
1 1/4 dl. hvidvin
2½ dl. piskefløde
1 spsk. olivenolie
salt, peber
½ gul peberfrugt i tern
6 cherrytomater i kvarte
1/4 dl. majs
Kyllingekødboller:
400 g. hakket kyllingekød
1 lille løg
2 spsk. revet parmesan
ca. 20 g. groft mel
½ bdt. hakket persille
lidt revet citronskal
salt, peber
Tilbehør:
Kogt pasta
Revet parmesan eller gruyere
Hakket persille
Skær forårsløgene i tynde ringe og pres hvidløget.
Varm olien i en lille gryde og svits forårsløget heri ca. 2 min.
Kom hvidløget ved og svits 1 min.
Hæld hvidvinen i og kog ved høj varme i ca. 10 min, til vinen er reduceret til det halve.
Hæld fløden ved og lad simre ved lav varme i ca. 10 min. til den er cremet.
Tilsæt grøntsagerne og lad dem koge med det sidste minut.
Vend saucen i den varme pasta og server med det samme.
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og tril den til små kødboller.
Steg dem i rigeligt olie til de er gyldne og sprøde.
Server pastaen med kødboller, revet ost og persille.
4 kommentarer:
Hejsa :)
Sikke en skøn pastaret..
Jeg er sikker på, at den er super god uden kødbollerne også.. Så det må jeg prøve en dag ;)
Hav en god lørdag aften..
De bedste hilsner fra Anita
http://livogmad.blogspot.com/
Uhmm, igen en lækker pastaret - jeg elsker når du bringer pastaretter :-D
Det må helt klart prøves - og god ide med kyllingekødbollerne til....
Mange hilsner
Birthe
MissA, pasa er altid godt:)
Du kunne måske prøve med disse vegetariske kødboller istedet:
http://www.acozykitchen.com/eggplant-meatballs/#more-5273
Je har ikke selv prøvet opskriften, men den lyder spændende!
Birthe, vi er storforbrugere af pasta herhjemme, det smager altid rigtig godt!
De blev rigtig lækre kyllingekødbollerne, helt sprøde, så de passede godt til den bløde pastaret..
Hej igen :)
Tak for linket.
Dem må jeg da lige prøve at lave en dag. Så kan jeg da lige give lyd, hvordan det går :)
De bedste hilsner fra Anita
http://livogmad.blogspot.com/
Send en kommentar