onsdag den 6. januar 2010

Sne med sne på:)

Efter lidt rengøring og dovneri besluttede jeg mig for at trave en tur og få lidt frisk luft. Der var bestemt ikke tale om powerwalk, for fortovene er ikke ryddet ret mange stedet, men jeg fik varmen alligevel:)
Det var mest forældre og børn med kælk, som jeg mødte på vejen. Alligevel mødte jeg 2 motionsløbere, om jeg forstår de tør løbe i det her vejr!
Foran SuperBest stod en sølle labrador med sne på og ventede på sin ejer. Jeg synes det er utroligt, at folk efterlader deres hunde udenfor i sådan et vejr, for selvfølgeligt fryser de når de skal sidde i en snebunke og vente i minusgrader og snevejr.. Den så så sølle ud at den fik en efterladt hundekiks i min lomme, selvom jeg godt ved man ikke bør give andres hunde kiks uden at have spurgt..
Inde i SuperBest hentede jeg li en pose gulerødder til aftenens salat, men der var vidst heller ikke så meget andet at komme efter, for skilte i butikken viste, at der ikke kunne nå friske forsyninger frem pga. sneen..
Jeg er spændt på om jeg kan komme afsted imorgen, for vejene er stadig meget dårligt ryddet. Dog har vi endnu ikke set noget til al den sne der var lovet her i eftermiddag, det er kun moderate mængder der er kommet ned..

6 kommentarer:

Linebinevaskemaskine sagde ...

åhr stakkels lille hundevaps :( det er så synd når de sidder der og bævre i kulden. Jeg syntes det var pænt gjort at den fik en bette hundekiks :)

Pernille sagde ...

Hold da op! Sikken nogle billeder! Hvor var det sødt af dig, at give kiksen til den efterladte hund. Jeg håber at du kan komme frem i morgen. Ha' en dejlig aften. :o)

Mig sagde ...

Hold da lige op... Det er godt nok meget sne................. !

Håber jeg vitterlig ikke kommer her over !

Jeg bryder mig slet ikke om at lade hunden sidde alene ... Så har ham aldrig med når jeg handeler, uden ungerne er med og kan underholde ham, og slet ikke i sådan et vejr !

Der er faktisk rigtig mange der er ude at løbe fortiden, når jeg går tur... Mon det er en masse nytårs forsættere...

Anette sagde ...

Jeg kan blive så vred når jeg hører at folk lader deres hund stå ude i kulden foran en butik. I det hele taget vil jeg ikke lade min hund stå sådan et sted - hverken sommer eller vinter! Så hellere lade ham blive hjemme og komme ud en ekstra gang. Det er synd :(
Godt du stoppede op ved den. Jeg forstår heller ikke motionsløberne kan stå fast - jeg skal ihvertfald ikke nyde noget :P

Annette sagde ...

Du godeste, hvor har I fået sne, det er da utroligt.
Vedkommende der efterlod sin vovse uden for Superbest kunne jeg godt komme med nogle forslag til hvad der skulle ske med ham/hende, godt at du kom forbi med lidt godt i lommen.
Jeg håber I klarer den deroppe i det nordjyske, der er næsten ikke andet at gøre end at hygge igennem, for på arbejde det kommer det nok til at knibe med at komme.

MissMuffin sagde ...

Line, jeg synes også det er lidt synd, så jeg kunne ikke lade være:)

Puttenings, der er hvertfald sne her i Nørresundby:)
Ha en god aften:)

Jule Mig, der er mega meget sne! I må meget gerne få det, haha:)
Jeg forstår heller ikke at folk tør! Jeg er mindst lige så bange for at nogen tar hende. I sommers blev der stjålet en pomeranie her i Aalborg, den er aldrig kommet hjem til ejeren..

Anette, jeg er fuldstændig enig. Emma kan li få lov at stå udenfor bageren om morgenen om sommeren, men der kan jeg så oss se hende hele tiden, men som regel går jeg hjem med hende og så tilbage til bageren..
Jeg forstår dem heller ikke! Jeg løber hvertfald ingen steder- men mange er totalt løbegale heroppe!

Annette, jeg synes også det er for dårligt, stakkels vovse..
Den offentlige transport har store problemer, så jeg er heller ikke sikkert at vi kommer nogen steder imorgen. Vi tager det foreløbigt roligt hvertfald:)