lørdag den 9. juli 2011

Broken DreamsSå sidder man lige her en lørdag morgen og bliver vildt forelsket inde på den amerikanske shop Sweet Lulu.
Stribede sugerør, de søde små amerikanske bær-bakker og et enormt udvalg i smukke muffinsforme.
Jeg fylder kurven for et par hundrede kroner og bestemmer mig for, at det kan jeg godt ofre på bloggen (haha, bar gi den skylden) og går til kassen.
35 dollars for shipping til Danmark?! Det er omkring 180 kr, hvilket må siges at være noget af en omgang, så der røg den drøm om masser af farvestrålende sager til yderst rimelige priser...
Suk..
Det var bar lige så fine nogle sager til at bage smukker kager i....

7 kommentarer:

Dorte sagde ...

Hehe ja det sgu surt;( Men så kommer gamle jeg jo til, at tænke - ude på siden her af din blog, der drømmer du om Kitchen Aid maskine, så hvorfor ikke ligge de penge til side som du havde tænkt dig, at købe små forme osv. for;) Det en start og lige pludselig vupti, så har du en fed maskine, nu du bager så meget;)10 kr. om dagen, så har du den om et år;)

The Evensens sagde ...

Hey, tjek det lige ud på f.eks. www.etsy.com - hvis du søger på "stripey straw" så kommer der lidt op, en af butikkerne har både sugerør og de der frugtbakker http://www.etsy.com/shop/pinklemonadeparty?ref=seller_info
jeg har ofte købt ting på etsy, selvom der ikke står at de sender til DK - man skal bare kontakte sælgeren og spørge, så kan de ofte lave en speciel personlig pakke til dig, som så kan sendes og købes af os stakkels danskere. Dem jeg har handlet med før, har altid været søde til at prøve det. Du kan jo altid spørge om forsendelsesprisen, og afslå hvis det bliver for dyrt.

Kathrine sagde ...

Surt show, for det er godt nok fine ting! :)

Jeg vil også anbefale etsy.com i stedet, der er porto ikk så dyr.. Der er en bruger der hedder sweet estelle mener jeg, som har lignende!

God lørdag :)

MissMuffin sagde ...

Dorte, det siger ham den gamle jeg bor sammen med også:)
Men sagen er, at jeg har en opsparring, hvor jeg sagtens kan få en Kitchen Aid for, men der prøver jeg at være så fornuftigt, at gemme pengene til bøger til studiet og til dyrelægeregninger.
Mere fornuftig end det kan jeg vidst ikke overskue at være, for så bliver det for kedeligt at væe mig:)

Nathalie, jeg tjekker det lige ud:)
Jeg har aldrig brugt etsy før, men en gang skal jo være den første:)
Tak for tippet:)

Trine, jeg synes det var meget sørgeligt:P
Jeg tjekker det der etsy ud, måske er der noget godt at finde til rimelige penge:)

Stina sagde ...

Det er så ærgeligt, at det koster så meget at få ting hjem fra USA - specielt når der også kommer told og moms og jeg ved ikke hvad oveni :(

MissMuffin sagde ...

Stina, tolden ville nu ikke være så slem på denne bestilling, men det kan hvertfald ikke betale sig med de porto-priser..

Anonym sagde ...

Er også faldet for shopsweetlulu.com men har opstøvet en del af produkterne på danske/europæiske sider. Tjek evt. min blog:

http://dippedutte.wordpress.com/2012/05/27/kokkenupdate-og-kagegadgets/