onsdag den 27. juli 2011

Bazar Vest

De beskedne indkøb; sorte bønner, babyolie (den bedste), en hvid squash, 2 slags olie, rosenvand og nogle virkeligt flotte nektariner og ferskner.
Priserne var meget fine på det hele, mens babyolien kostede hele 35 kr, hvilket er lidt pebret.

Bazar Vest er ligesom at komme et fremmed land, også hvad hygiejnen angår!
Måske er jeg lidt sart, men jeg var virkeligt skuffet og synes, at der var lidt ulækkert.
Flere steder lugtede der rigtig surt af skraldespand, der var rigtig meget overmodent frugt, masser af fluer over det hele og ved slagteren brugte de hverken handsker eller noget som helst.
Der var noget rigtig flot frugt og grønt, især nogle vandmeloner og hvidkål imponerede virkeligt pga. størrelsen, men udvalget var det samme ved alle grønthandlerne og der var rigtig meget dårligt imellem.
Det mest "eksotiske" jeg fandt var en honningmango, men de var alle sammen så overmodne, at frugtkødet nærmest skvulpede rundt inde i skallen:(
Jeg synes, at betjeningen mange steder var rigtig uhøflig og ligyldig, hvilket virkeligt også irriterede mig!
Til gengæld fik vi en rigtig dejlig rullekebab (ved HP Kebab måske), der var helt tilpas snasket og spicy.
Det var dagens positive oplevelse:)
Michael og Kristina havde planlagt en lille svip-tur til glæde for mig, for vi endte nemlig ved Specialkøbmanden, der vidste sig at ligge ude midt i ingen ting.
En super flot butik med et rigtig flot udvalg, men sikke nogle priser...
De her forme og de frysetørrede jordbær kunne jeg dog ikke stå for:)
Vi snakker lidt om at tage en af kagekurserne her i efteråret, det kunne være lidt sjovt:)
Selvom bazaren vidste sig at være en skuffelse, så havde vi en rigtig hyggelig tur, hvor vi også endte på de små landeveje omkring Randers, for der kommer Michael nemlig fra..

11 kommentarer:

Line sagde ...

mums de ser gode ud, de ferskner. Jeg elsker ferskner!
Noget helt andet... har du prøvet at lave pop-cakes? Jeg overvejer lidt at kaste mig ud i det. Tænker at man måske kan bruge sugerør eller grillspyd (i træ)...

Dorte sagde ...

Ej hvor ærgeligt med Bazar turen;( Men dejligt de tænkte på dig på vejen hjem hehe..... frysetørret jordbær, det lyder okay - glæder mig til en opskrift med dem !

MissMuffin sagde ...

Line, jeg elsker også ferskner, især når de er allerbedst ligesom nu..
Imorgen bliver de til kage:)
Nej, det har jeg ikke:)
Jeg synes de er fine, men de tiltaler mig ikke rigtigt..
Idag hos Specialkøbmanden havde de specielle rør dertil, der minder meget om sugerør i kraftigt pap.
Jeg tror, at du skal bruge nogle gode, tykke træspyd hvis det skal gå...

Dorte, det var rigtigt ærgeligt ja.
Nu må vi se, jeg ved ikke helt hvad de skal bruges til endnu, haha..
De dufter helt fantastisk:)

Pille sagde ...

Hov hov, special købmanden ligger da ikke midt i ingenting.. Det ligger lige ved siden af danmarks største villakvarter , og der er da masser af butikker og boliger ude i Tilst..

Jeg er opvokset derude, og drømmer om at få et lille rækkehus derude på et tidspunkt :-) Og så er det kæmpe bonus for mig der er SÅ mange butikker samlet indenfor kort afstand..

MissMuffin sagde ...

Fnis... I min verden var det nærmest midt i ingenting, haha:)
Jeg så hvertfald ikke rigtig andet en veje og industri...
Men ja, det ligger super godt i forhold til mange spændende ting..

Piskeriset sagde ...

Ærgerlig oplevelse :-/
Jeg har kun været der en enkelt gang, men der var til gengæld ingen problemer med fluer m.m., og udvalget lød noget mere varieret. Godt du så har et fint torv lige i nærheden :-)

MissMuffin sagde ...

Piskeris, det var noget ærgeligt og jeg var hvertfal skuffet.
Det gode, gamle torv, det ved man hvad er, så det holder jeg mig til:)

Kirsten sagde ...

Jeg tror du har ramt en uheldig dag til dit bazar-besøg. Det er et fantastisk sted, de handlende er søde og meget servicemindede, og slagteren sælger super kød i udskæringer og til priser der ikke findes andre steder. Ja, man skal selvfølgelig se sig for mht. frugt og grønt men det skal man vel alle steder..
Og specialkøbmanden ligger da et stenkast fra Bilka og mange andre butikker,så det er bestemt ikke midt i ingenting - at vejen fra Brabrand til Tilst er gennem et kvarter med småindustri kan de vel ikke gøre for, og deres priser er på ingen måde højere end andre steder. Jeg bor faktisk meget tæt på både bazar og købmand og kommer begge steder rigtig tit, men har aldrig haft samme oplevelse som dig, og jeg kræver både kvalitet og ordentlig behandlig når jeg handler..

MissMuffin sagde ...

Kirsten, det kan godt være, men så har de handlende lige valgt onsdag d. 27. juli 2011 som den dag, hvor de vil være uvenlige, uhygiejniske og have dårligt udvalg!
Slagterens butik var meget flot, men jeg synes det er ulækkert, at de bare røre ved kødet med de bare hænder, når selvsamme hænder lige har været kørt rundt i ansigtet og gennem håret- måske jeg er sippet, men jeg synes det er lidt ulækkert!

Jeg synes stadig, at Specialkøbmanden ligger lidt ude i ingenting, for jeg havde forestillet mig, at den lå inde i nærheden af centrum, hvor der er flere mennesker.
Og nej, priserne er ikke højere end andre steder, men det skyldes nok også, at mange andre steder faktisk køber deres varer gennem specialkøbmanden:)
Derfor synes jeg stadig, at det er nogle høje priser!

Specialkøbmanden er en rigtig flot butik og jeg har bestemt ikke noget at klage over servicen der, men bazaren synes jeg ikke er værd at besøge igen.
Så vil jeg hellere på det lokale torv, hvor sagerne altid er i orden..

Sofie sagde ...

Ærgerligt med din oplevelse i Bazar Vest, hvis du kommer til Odense skulle du prøve Bazar Fyn, den er jeg i hvert fald meget tilfreds med, specielt frugt og grønt og de er meget hjælpsomme og søde...

MissMuffin sagde ...

Sofie, skulle det ske at jeg bevæger mig helt til Odense, så vil jeg hvertfald forsøge at klemme det ind:)
Jeg er ret vild med konceptet omkring bazarene, men min oplevelse af Bazar Vest fra godt nok kedelig...