onsdag den 20. juli 2011

Fridag igen...


Jeg valgte at prøve et nyt hold her i formiddags, "Puls&Power" og allerede efter en halv times var jeg fuldstændig færdig og troede, at jeg sku dø..
Puuuuuuhhhhhh, det var altså hårdt for en slapsvans og motorik-spasser som mig.
Fik seriøst koldsved så snart jeg så både vægtstang og stepbænk....
Hjemme igen fik jeg bare en hurtigt skyller. Håret må vente til i aften, for jeg orkede ikke at tørre hår med mine trætte arme og så i den varme. Haha...

Emma og mig flyttede et par timer ud på trappen for at hygge og det var slet ikke så dumt endda.
Måske jeg skulle gøre lidt mere ude af det lille stykke på trappen, måske med en altankasse og et af de der farvestrålende plastictæpper.
Haven kan vi sjældent bruge pga. naboernes hund, øv.
Så det lille stykke på trappen må vi bare bruge bedre, for idag var det helt hyggeligt at sidde derude med Emma, tæpper, puder, magasiner, madder og lidt mere lemonade:)
Vejret er noget skiftende, men værre er, at luften bare er fuld af de der ulækre store myrer med vinger, så det er ikke til at være nogen steder lige her omkring med mindre man kan li den slags- jeg kan ik!
Lige nu overvejer jeg at gi det et forsøg mere.. Måske de er væk...

Jeg havde købt mig et par nye magasiner til lidt velfortjent selvforkælelse.
Når jeg kommer på SU skal der jo nok reduceres noget på den slags luksus.
Det er nu også godt nok, for jeg synes faktisk efterhånden altid, at jeg bliver skuffet.
Ikke nok med, at der er en del hel-side reklamer, men nu er der også begyndt at være mange sponsorede indlæg. Fx. har BoligLiv lavet nogle opskrifter sammen med Cartedor og Magasinet Mad har lavet noget med Appentina. Den slags skjult reklame gider jeg simpelthen ikke betale for!
Ved ikke, om det bare er mig der er sart, men med de priser magasinerne har, så vil jeg ikke fyldes med alskens reklame hele vejen igennem.

6 kommentarer:

Amalie sagde ...

Enig, angående det med magasinerne. Det er som om 50 % af mange af bladende er reklameindlæg, og sådan noget irriterer også mig...

Og ja ... Skal også til at spare, pga. fremtidige SU-udsigter. Det bliver lidt hårdt. :b

Kathrine sagde ...

Også enig med magasinerne, synes de er blevet så slemme til skjul reklame på det sidste, og priserne stiger og stiger! Har faktisk bare taget gratisblade rundt omkring her på det sidste ;)

Og ellers vil jeg fremover nok kun bestille abonnementer eller hvor man sparer en del - for ca. 60 kroner for et blad! Det er jo crazy!

Kathrine sagde ...

Nå ja og ellers køber jeg bare ugebladene, der er lige så meget læsestof i til halv pris ;)

Dorte sagde ...

Ser hyggeligt og stort ud på trappen - er det en altan lign. trappe? Dejligt man kan komme ud..... og de der flyve myrer er også på Sjælland i dag!

Blade ja, de er vildt dyre - jeg tjekker dem jeg kan på nettet, så er de penge sparet;) Jeg køber sjældent men gjorde det forleden, 60,- for Isabellas.... pænt dyrt!

Eeyorenyk sagde ...

Jeg køber stort set aldrig magasiner mere, netop på grund af det du nævner. Tonsvis af reklamesider, skjulte reklamer over det meste af linjen og mere og mere kopimateriale, enten fra tidligere numre eller andre magasiner - Og det vil jeg simpelthen ikke give så mange penge for, for de er jo dyre nok. :s

Hvis jeg engang imellem savner mit bladfix (hvilket faktisk er sjældent når man lige vænner sig til det) så går jeg på biblioteket og låner en stak med hjem. De har også de nyeste blade, i hvert fald på mit bibliotek - Så kan man kigge og læse og så aflevere igen og hente nye næste gang lysten er der. :)

MissMuffin sagde ...

Amalie, udsigten til SU er lidt skræmmende:)
Jeg er også blevet træt af det, for der er lige så meget reklame som inspiration efterhånden..

Trine, det er virkeligt blevet dyrt!
Når prisen stiger og der samtidig bliver flere reklamer, så blir jeg altså lidt tvær, så gider jeg ikke betale for det.
Jeg køber også engang imellem Alt For Damerne og Femina, for der synes jeg tit der kan være mange gode ting i..

Dorte, det er bar en trappe op til lejligheden hvor der li er 1½ x 1½ meter's plads.
Vi har noget hegn vi kan sætte op, når Emma li skal ud og kigge, men den ligger op til en ret trafikeret vej, så der er støj- sån er det jo at bo i byen:)

Eeyorenyk, biblioteker bliver bar aldrig rigtig mig:)
Så jeg må bar undvære og så nøjes med et enkelt engang imellem når trangen bliver for stor.
Det er også en vanesag, har i lange perioder kun købt et enkelt hver måned, men nu er den dyre vane kommet igen..