søndag den 17. juli 2011

Forberedelser..

Rigtig kedelige forberedelser!
Meen, det er vidst også kun fair, at det er mig der vasker alt ned, når Kristian vil bruge noget af sin ferie på at male, når det nu er min ide at der skal males:)
Idag har jeg vasket loftet i entreen af og alle døre og dørkarme.
Jeg mangler stadig loftet i køkkenet og alle fodlisterne. Øv, det er også de værste!
Det skal så bare overståes den her uge, for så har Kristian ferie.
Heldigvis ordner Kristian malerarbejdet, for selvom han ikke er nogen handyman, så er han super god og hurtigt til at male.
Det er jeg ikke og jeg hader bare al den rod, som malerarbejde medfører!

Trods det, så jeg en af de der irriterende piger, der altid liiiige synes, at nu skal der laves lidt her og lidt der og at der mangler en dims der.
Når loftet i køkken og entre har fået lud og døre og dørkarme er malet hvide, så skal badeværelset have en overhaling.
Nu har spisebordet også været pastelgrønt længe nok, så det vil jeg gerne ha malet igen, stolene skal males og så skal de have nyt betræk.
Men det ved Kristian ikke endnu, haha:)
Ej, projektet med spisebord og spistestole kan jeg nu godt selv klare, så slemt er det heller ikke:)

4 kommentarer:

Pille sagde ...

Hehe, åh hvor jeg kender det.. Jeg har også altid 117 projekter jeg gerne vil have udført, og nogle af dem kan jeg simpelthen ikke selv, og så er det den der, skaaaaat, kommer på banen *Gg*

Jeg har lige malet et møbel her den anden dag, så nu er der kun 9 tilbage . pyha *Gg* Vi skal også have malet vores spisebord + stole, og have ombetrukket stolene, jeg syntes bare det er skide svært at finde noget stof jeg kan se vil være fint dertil, også fordi det ikke må være mørkt, da vores ene 4 benede kræ er hvid, og de må så heller ikke være helt hvidt , da det så hurtigt bliver beskidt, hehe..

MissMuffin sagde ...

Pille, sån er det også herhjemme..
Jeg har ikke helt bestemt mig for farven på bord og stole, men jeg har fundet noget hvidt stof med striber jeg gerne vil have på- det er rimeligt billigt, så det gør ikke så meget hvis det ikke holder så længe..
Det er ikke nemt at være os, haha!

Pille sagde ...

Nej vi har det altså virkelig hårdt *Gg* Nå men i dag har kæresten da fået hentet vores nye meget lange bord til soveværelset, så vi nu kan få hvert vores "hjørne" .. Kæresten har hans computer i den ene ende, og jeg skal så have mine hobby ting i den anden.. Men så kom han dælme også hjem med den mest afskyelige kontor stol, så nu har jeg bestemt at vores reoler får blomstret tapet på bagbeklædningen når de er malet, noget for noget *Gg*

MissMuffin sagde ...

Haha, det er en god aftale:)