lørdag den 24. november 2012

Ønskeseddel

 

Nu nærmer juletiden sig og det er tid til ønskesedler.
Jeg er hvertfald begyndt at rykke lidt for dem, så jeg kan komme ordenligt igang med de julegaver, for ender altid med at skulle købe en frygteligt masse:)
Min egen ønskeseddel er (endnu) ikke så lang. Ønsker mig noget lækkert tøj i silke, varme tørklæder, lækre produkter og lidt til huset selvfølgeligt.
Man skulle selvfølgeligt tro, at vi ønskede os en masse til huset og det gør vi egentligt også nok, men det er ikke lige gaver der kan matche prisniveauet i vores familie.Og så er en ny ovn, et blandingbatteri og en græsslåmaskine heller ikke lige så nemt at stoppe under træet:) Eller særligt spændende at få....
Min ønskeseddel ligger ude i højre side, så dem der er nysgerrige kan kigge med- den skal nok blive opdateret løbende, for det skulle mærkeligt være, at der ikke dukker flere ønsker op:)

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Lækre ønsker!
Clean skin står også på min ønskesedlen - den dufter bare så godt! Jeg er i det hele tager ret vild med de fleste dufte fra Clean ;-)

God weekend
Kg maria

MissMuffin sagde ...

Maria, det er jeg så ikke, for nogen af dem dufter af for meget/for kraftigt til mig. Clean Skin er derimod rigtig lækker og perfekt til hverdag..

A + K = ♥ sagde ...

Orh, den ske er bare vidunderlig (:

- Kit

A + K = ♥ sagde ...

Uha, jeg har altid tusindvis af ønsker klar, især til boligen. Kan godt forstå du gerne vil have fat i de små porcelænshuse, de giver så hyggeligt et lys!

- Anne

Lea sagde ...

Arj, den der etage-glas-tingest er da alt for fin!

Pernille sagde ...

Åh jeg er også bare så vild med de små hvide lygtehus :)

Har faktisk LIGE I DAG overvejet at sætte dem på min ønskeseddel!

MissMuffin sagde ...

Kit, den er simpelthen så sød- den perfekte sukkerske:) Får jeg den ikke i julegave, så bliver jeg nød til at købe den selv:)

Anne, jeg ved heller ikke hvad der sker! Normalt har jeg også en masse ønsker, men i år er der ikke så mange...

Lea, den vil være så super sød på bordet med fx. cookies i. Så den må jeg også bare eje, men har desværre ikke set dne i nogen fysisk butik endnu..

Pernille, jeg synes de er vildt fine, men måske også lidt dyre. Kristian synes også, at de er fine, så det er lidt vildtt at vi kan blive enige om det:)

Marian N. Larsen sagde ...

Jeg kan så kun anbefale KeepCup - har selv to og jeg elsker dem! De holder kaffe/te varm i ca 20 min, men tilgengæld holder de tæt så man ikke spilder på farten... den perfekte to-go-kup!

MissMuffin sagde ...

Marian, jeg synes også at den er super fin. De fleste termokrus er så skrækkeligt grimme. Jeg drikker (desværre) ikke kaffe, men mangler en kop til smoothies og frikspreset juice, som jeg gerne vil have med i skole...