søndag den 28. juli 2013

Hvad du ønsker skal du få...

Da jeg forleden postede et indlæg med mine sommer-ønskeliste var denne lækre shopper fra House Doctor at finde. Perfekt til stranden, picnic eller indkøb og med dejlige striber og læderstropper.. Når den ikke er i brug, så kan den pynte fint på en knage og fx gemme på noget af det, som man ikke gider ligger og flyder..
Herhjemme er vi ikke sååå gode til at få tømt postkassen, men jeg fik det gjort her til morgen. Og så lå der lige en lille pakke fra Joan fra Purestyleliving.dk i min postkasse:) Det er ikke dumt at starte dagen med pakker! Tak Joan :)
House Doctor har de seneste år lavet helt vildt mange fede ting. Noget er lidt heftigt i prisen, men der er også mange fine ting til rimelige penge. Kig forbi Purestyleliving.dk hvis du har lyst til at se flere fine sager.
PS: Der er sommerudsalg med nedsatte varer og 15% rabat på dit samlede køb- det er da vidst en god undskyldning for at shoppe lidt ekstra:)

5 kommentarer:

Joan sagde ...

Selv tak da, du fortjener en lille shoppetur - og så har du jo nu et net, at have dine ting i ;)

Jeg er selv helt vild med House Doctor - og kan næsten ikke vente til alle efterårets nyheder kommer hjem...

Mit element sagde ...

Heldige dig :)

Hilsen

Rikke

MissMuffin sagde ...

Joan, jeg shopper nu vidst så rigeligt hvis du spørger Kristian, haha:) Det skal hvertfald nok blive brugt flittigt.
House Doctors ting er blevet lidt mere rå og knapt så farvestrålende, så det er svært ikke at forelske sig:)

Rikke, det dejligt at være heldig engang imellem:)

Anonym sagde ...

Der var du vel nok heldig :-) Men hvordan vil det lykkes dig at bedøve Kristian OG få lagt ham i seng, hvis dit ønske om det blomstrede sengetøj går i opfyldelse?!
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, det skal aldrig være et problem, for jeg går først i seng mens Kristian lukker af og så er der mørkt når han kommer op:) I soveværelset synes han nu vidst nok at det er ok med lidt blomster osv, for der skal han kun være når han skal sove..