lørdag den 1. august 2009

Arbejdsdag..

Idag har der været arbejdsdag i kolonihaven.
Formanden havde sagt, at det kun li tog ½ times tid, men det var vidst en lille hvid løgn:) For sikke vi kom på arbejde over på en forladt grund, hvor græs og skvadderkål havde overtaget.

Vores egen skvadderkål og snerler havde hvertfald også fået godt fat, så der måtte ydes førstehjælp til tomaterne og lavendlerne, som havde det lidt hårdt. Til gengæld havde solsikkerne virkeligt taget fat, klatrerosen havde sendt grene i alle retninger, 3 ud af de 15 lavendler havde givet mig en blomst hver og kirsebærene var perfekt modne.
Så nu skal jeg finde på noget at bruge kirsebærene til:)
Sommerfuglebusken ser også ud til at levere blomster trods dens lille størrelse, så jeg er spændt på at se hvad det bliver til.
Min salat og spinat var pist forsvunden- mon ikke det var haren der har hygget sig efter at dømme på mængden af efterladenskaber:)

Kolonihaven ved siden af er solgt, så vi har fået nye naboer. En dame og hendes datter, som også er førstegangs have-ejere ligesom os. De er rigtigt søde og man kan høre at de har haft deres udfordringer i løbet af dagen:)

Nu er vi alle totalt smadrede- jeg kan ikke huske hvornår Emma sidst har snorket SÅ højt:)

4 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Ja- er der noget man kan blive træt af- så er det en kamp med senegræs og skvalderkål. Det lyder til gengæld som om I er ved at få glæde af kolonihaven. Det er skønt at høre om unge, der interesserer sig for det. Mht kirsebærrene- hvis det er moreller- så kan de kun bruges til en ting- man kan spise dem som de er og glæde sig over dem og dele lidt med solsortene og dele ud til højre og venstre. Hvis du tænker på kirsebærgrød og syltning og vin og saft, så skal du have fat i de sorte sure kirsebær, som giver fantastisk i år- vores har ligefrem knækket grene pga vægt, men vi kan ikke komme til at understøtte dem. Smukt billede af solsikken- der lige er på spring

MissMuffin sagde ...

Det er mest hyggen ved at have kolonihaven og det frirum det ligesom giver at være derude, som har fået os til at købe haven. Havelivet følger med, men det er nu også dejligt at gå og rode med:)
Det er helt mørke, søde kirsebær som du køber i supermarkederne..
Jeg tror de ender i en kage, for jeg har fundet en lækker opskrift med chokolade og nødder..

Anette sagde ...

det lyder skønt med kolonihave-livet. havearbejde ér hårdt men når det så er overstået og man kan nyde resultaterne er det skønt ;-) Rigtig god søndag.

MissMuffin sagde ...

Hej Anette
Ja, du har ret. havearbejde er lidt hårdere end man måske lige regner med:)
God sønsaf!