søndag den 9. august 2009

Sådan noget P..

ADVARSEL: Det her bliver et rigtig småligt og tvært indlæg!!

I fredags havde Kristian haft alle kollegaerne med ud i kolonihaven til fredagsøl i det dejlige vejr og de havde rigtig hygget. Det var jo så godt nok.
På et tidspunkt kommer en af Kristian kammerater og hans kæreste også og de er den type mennesker, der ikke kan tåle, ikke at have noget, som andre har. Da der var et andet par der også havde kolonihave og der blev snakket en del derom, jamen så blev misundelsen stor.
Igår aftes havde Kristian så været et smut i kolonihaven og da han kører hjem, så holder de fanme oppe ved tavlen og kigger på kolonihaver der er til salg. Idag melder de så, at de skal ud at kigge på en på vejen bag os.
Jeg hader den her kammerat. Virkeligt, jeg kan ikke fordrage ham og tanken om, at de køber kolonihave bag os og udsigten til, at han vil komme rendende nede hos os gør mig virkeligt misfornøjet.
Af alle 15 kolonihaver i hele Aalborg og omegn skal de lige have en kolonihave samme sted som os..
Kammeraten kan heller ikke fordrage mig. Jeg er aldrig inviteret med til fester o.lign, han hilser ikke på mig og jeg har ved flere lejligheder også hørt hvad han synes om mig.
Jeg ved ikke hvad jeg gør hvis de køber en have derude....

8 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Øv! Det er da en skodsituation! Umiddelbart undrer jeg mig over, at I ser dem, når nu kammeraten er sådan en hat - er din kæreste og ham så gode venner, at I bliver nødt til at se dem?

Nu har jeg ikke oplevet det samme, så det er på sin vis let nok at komme med råd, men hvis det var mig, ville jeg ganske enkelt forbyde kammeraten adgang i mit hjem (inkl. kolonihave). Hvis vedkommende opførte sig sådan overfor mig, så ville han ikke få en fod indenfor døren. Så måtte min bedre halvdel ses med ham andetsteds.

Jeg håber, I finder en løsning. Opmuntrende kram herfra!

Irene sagde ...

Søde Sabrina, livet er for kort til at være i dårligt humør over sådan en idiot.
Men hvad laver han så i jeres kolonihavehus hvis du ikke kan li ham og det er gensidigt? Kristian burde jo ikke have inviteret ham.
Men hvis han nu kommer rendende i tide og utide i jeres kollonihave, ville jeg helt klart bede ham pænt om at blive væk, for hvis han ikke engang kan hilse på dig, hvad hulen skal han så i dit hus/have, det bør Kristian jo også være mand nok til at mene, nu det drejer sig om dig. (undskyld hvis jeg træder over dine grændser, men jeg forstår dig, og det skal du ikke finde dig i)

MissMuffin sagde ...

Piskeriset:
Det er nemlig bar rigtig pisse-irriterende.
Kristian er ikke typen der tager konflikter og kammeraten er en rigtig manipulerende skid..
Hvis de får have derude er jeg ikke i tvivl om de vil komme rendende hele tiden..

Herhjemme ved Kristian godt at han ikke skal tage ham med hjem, men lejligheden er også min.
Kolonihaven er faktisk kun Kristians. Ikke at vi deler det på den måde, men herhjemme har jeg stadig det sidste ord.
Jeg har så sagt til Kristian, at hvis han ikke siger til kammeraten at han ikke skal komme når jeg er der, så gør jeg det selv.
Så må han selv vælge hvad han synes er værst, men han forstår godt jeg ikke vil have noget med ham at gøre.

Lige nu er min bedste løsning brandstiftelse, jeg er virkeligt irriteret:)

Irene:
Kristian må selv vælge sine venner og jeg har det ok med at han ser kammeraten. Kammeraten opfører sig også pænt nok over for mig så længe Kristian er der.
Jeg har sagt jeg ikke vil se ham herhjemme, men lejligheden er indtil videre også kun min og det er mine ting der er herhjemme.
Kolonihaven er Kristians og det for mig også helt fint at de var derude i fredags, hvor jeg ikke var der.
Kristian forstår mig godt, men ham om kammeraten er barndomsvenner og Kristian kan ikke sige fra- sån er han generelt, han hader konflikter.
Får de en have derude vil det kun give problemer, for jeg vil ikke være derude samtidig med kammeraten. Kristian har det rigtig skidt med det og ønsker heller ikke de får en have derude.
Nu må vi se hvad fremtiden bringer. Får de en have derude vil det kun give ballade..

Ditte sagde ...

Øv en træls situation. Der er ikke noget værre end manipulerende venner, der tror de kan bestemme alt x(

Pernille på 1. sagde ...

Øv øv hvor er det rigtig træls MissMuffin, når det er nogle man slet ikke kan holde ud.

Men lad værd med at tage sorgerne på forskud, det kan være at hans køb slet ikke bliver til noget. Ellers må i hen og sætte nogle grænser så I bliver fri for at han kommer hele tiden. Det må Kristian bare have banket ind i hovedet.

Knus

MissMuffin sagde ...

Ditte, der er nemlig ikke noget værre:)
Grunden til kammeraten ikke kan li mig er nok også at jeg ingen problemer har med at sige fra...

Pernille, det hjælper ikke noget nej. Kan lige frem mærke mit forhøjede blodtryk:)
Jeg håber bare ikke at de køber det!
Tror nu ikke Kristian får banket noget ind nogen steder, men heldigvis har jeg ingen problemer med at fortælle ham hvor grænsen går...

Annette sagde ...

Pfffff, den bliver svær.
Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke og håber at parret ikke bryder sig om/kan få råd til nogle af de kolonihaver der er til salg i jeres afdeling.

MissMuffin sagde ...

Annette, den er nemlig lidt svær..
Lige nu ligger de i forhandling om prisen på den anden..
Så istedet for min første plan om brandstiftelse, rotter og dræbersnegle, så har jeg fundet en masse fine kolonihaver der er til salg her i Aalborg- langt væk fra vores haveforening:)
Dem sender Kristian lige til dem senere..