søndag den 3. januar 2010

Hverdagen kalder...

Efter en lille morfar på sofaen skulle der bages fastelavnsboller med hjemmelavet vaniljecreme. Dejen blev lavet, cremen kogt, bollerne bagt og pyntet. Men... det var ligesom de smagte helt forkert. Af æg... Jeg har åbenbart ikke været helt vågen, så isedet for at lave cremen af æggeblommer, så havde jeg lavet den af hele æg. Ikke godt! Jeg ved ikke hvad jeg har tænkt på, for jeg har lavet kagecreme flere gange på samme måde...
Så bollerne måtte i skraldespanden! Opskriften får nu en chance til en anden dag, for de blev rigtig pæne og var nemme at lave..

Ellers er dagen ikke gået med så meget andet end vasketøj og sofahygge. Imorgen kalder arbejde igen og hvor jeg ikke gider. Jeg ville ønske jeg var hjemmegående husmor!
Jeg har virkeligt nydt denne ferie. Den rengøring og oprydning jeg havde planer om, er blevet temmelig minimal, istedet har jeg hygget igennem med Kristian og det har været skønt!
Nu kalder hverdagen og jeg skal igang med de seriøse forberedelser til den prøve-fagprøve jeg skal igennem til marts.. Jeg aner ikke hvad jeg skal skrive om!

6 kommentarer:

Grith sagde ...

Griner - det nummer har jeg også lavet engang. Der gik lidt tid før jeg kom i tanke om hvor fejlen lå.

Gav først alt muligt andet skylden.

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

Enig - denne ferie har simpelthen været så hyggelig, at den tåler gentagelse - og helst i næste uge! :-D

Jeg er dog ikke sikker på, at min chef er enig... ledere har ganske enkelt ingen humor på det punkt... ;-)

Tina Liel sagde ...

Hvor dejligt at I har givet jer tid til at hygge og ikke har ladet ferien gå op i stress og rengøring. Øv med de fastelavnsboller for de ser virkelig chekkede ud! Er det glimmer pynt jeg kan se? KNUS

Sofie Maria sagde ...

Mum fastelavnsboller! Men er det ikke en smule tidligt?! ;)

Hilsen fra Vietnam!

Annette sagde ...

Åh ja, fastelavnsboller, jeg skal i gang i løbet af ugen. Synd at det smuttede med æggene. Jeg kan huske, at jeg engang havde taget forkert af flormelis og kartoffelmel, da jeg skulle lave glasur og jeg opdagede det ikke før den første gæst spurgte hvad det var for en glasur der var på fastelavnsbollerne ☺
Tillykke med det nye fjernsyn, hvor er det lækkert. Da vi fik oversize fjernsyn synes vi at vi så meget mere, underligt.
Den thekop er altså bare så vidunderlig, men til den pris ville jeg aldrig nogensinde turde bruge den til the. Men skøn det er den.
Sidst, men ikke mindst, giv skønne lille Emma - der har måttet gennemgå så mange pinsler - et knus fra mig ☺

MissMuffin sagde ...

Grith, jeg bemærkede det også først da jeg var ude at kigge i opskriften:)
Det var lidt irriterende!
Knus

Piskeris, jeg kan kun give dig ret:)
Desværre tror jeg heller ikke min chef mener der er plads til mere fjolleri:)

Tina, jeg er normalt ikke vildt godt til at sidde stille herhjemme, men her i julen har energien ikke været så stor og jeg har ladet mig lokke:)
Yep, lyserød glimmer endda:)

SofieMaria, læser du med helt dernede fra Vietnam- super cool:)
Måske lidt tidligt, men hvem elsker ikke fastlavnsboller? Haha... Herhjemme skal vi bar li ha julen overstået, så melder lysten sig:)

Annette, jeg er vidst allerede godt forvænnet med det fine nye fjernsyn:)
Fastelavnsbollerne må være en ommer, men det kan jo ske. Jeg opdagede i det mindste hvad fejlen var, så den kan rettes.. Din glasur må hæve været en tør førnøjelse!
Emma har et hårdt liv de her dage hvis du spør hende, hun tager gerne imod medlidenhed:)