lørdag den 2. januar 2010

Lørdag...

Ferien nærmer sig desværre stærkt enden, men de sidste par dage her skal alligevel nydes..
Idag kommer Dianna med morgenmad og så smutter vi en tur ind til byen og snager lidt. Jeg mangler vidst ikke andet end ingredienserne til aftensmaden og så måske et par nye hyacinther, nu hvor dem jeg har er sprunget helt ud..
Igår sneede der en hel del her, mest store bløde snefnug. Her til morgen sner der også, men det er noget fint, is-agtigt noget der kommer ned. Bliver det mon aldrig færdigt?

4 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

God tur- jeg skal også til Aalborg og skal ud og hjælpe datteren med at finde briller- glassene passer ad h til og hendes økonomi er ikke til nye briller. Stellet er sådan set fint men det har allerede været loddet to gange og er kun 3 år gammelt så jeg tror vi må bide i det sure æble, så kunne vi finde et på tilbud ville det jo ikke gøre noget.

MissMuffin sagde ...

Briller er en dyr fornøjelse, men desværre ikke til at undvære- de skal jo helst også være pæne, for de skal på hver dag..
Held og lykke med tilbudsjagten...

Madame sagde ...

God tur til byen, MissMuffin! Her sner det ikke, men det er isnende koldt, og fuglene har fået lidt ekstra lækkerier ude på foderbrættet :-)

MissMuffin sagde ...

Madame, fuglene har det nok også lidt hårdt her i kulden, godt du forkæler dem med lidt ekstra at holde varmen på:)