tirsdag den 12. januar 2010

Nyt...

Kristian havde vundet en pæn slat penge i en konkurrence på arbejde. Betingelsen var, at de selv gik ud og købte noget, hele beløbet skulle være på en kvittering og det må ikke være gavekort..
Så Kristian bestemte at vi skulle have en ny Ipod hver og i Bilka havde de dem til passende penge den her uge, så sån en var vi ude efter idag. Men så havde de dem ikke i nogen af de farver, som jeg gerne ville have, så Kristian forslog at jeg så kunne få hans den gamle Ipod og så kunne jeg få den blender jeg gik og fablede om... Det var bar en god deal:)
Sån noget elektronik siger mig ikke så meget, så om jeg får en ny Ipod eller en der er ½ år gammel betyder ikke så meget for mig, for jeg er ikke særligt god til sån noget alligevel- den er dog bar temmeligt dejlig at ha når man kører så meget i tog som mig...
Så hjem kom en Philips blender fra samme serie som vores saftpresser- imorgen skal jeg ødelægge en hel masse, haha:)

Som vanligt var det en fornøjelse at få ordnet hår af Christina.
Håret er blevet lidt kortere endnu engang, men jeg tror så også det er li som det skal være nu. Dog er mit pandehår ikke helt langt nok, men det kommer med tiden..
De fleste ville være forfærdet hvis de kom hjem fra frisøren og havde gråt hår, men det er faktisk hvad jeg har lige nu!
Når man kemisk bleger håret som jeg gør, bliver håret beskadiget og tager derfor imod farve fra vand, styling osv, og så bliver det gulligt. Engang imellem får jeg en blålig skyllefarve over, der lige "renser" håret, men de første par dage efterlader den håret med en grå farve indtil overskudsfarven er skyllet ud..

13 kommentarer:

MetteSofie sagde ...

Det var da ikke så dårligt hva..Sådan nogle konkurrencer burde vi også indføre på kommunen ;)

Grith sagde ...

Hi hi - det med det grå hår har jeg prøvet.

Og lækkert med den ny blender. Håber du så kan finde en masse ting at ødelægge i morgen.

Knus Grith

MissMuffin sagde ...

Haha, tror du at du kan overbevise din leder om det? Jeg prøver tit at få dem til at bevilge mig husleje og lommepenge, men det virker ligesom ikke:)
For al den stress det koster at have en salgsstilling som Kristian forstår jeg godt der spyttes lidt ekstra i kassen engang imellem- bar fedt at han så vil dele med mig:)

MissMuffin sagde ...

Grith, jeg er gråhåret et par gange om året, men så kommer det heller ikke som et chok når den tid kommer, haha:)
Den er så lækker, så der skal ødelægges en masse imorgen- den næste uge må være på flydende kost, haha!

MetteSofie sagde ...

Ja, han forkæler dig, gør han! - Og du fortjener det! ;) Næ.. det går vist ikke i disse sparetider, desværre. MetteSofie

Linebinevaskemaskine sagde ...

misundelse er en grim ting, men nøj hvor sender jeg den blender kærlige blikke hver gang jeg er på arbejde :) den er rigtig lækker og virkelig god. og så passer den til juiceren ;)

MissMuffin sagde ...

MetteSofie, det er hvertfald så dejligt at han synes det var en god ide, for man går jo ik li ud og smider penge efter sån en ud af en elevløn:)

Line, den virker så lækker! Kristian ville helst ha Jamie Olivers blender, men nu passede den her jo til juiceren, så det synes jeg var bedre. Også fordi den er så god, så mon ikke også den her er:)

Lone sagde ...

Tillykke med din nye blender. Nu krydser vi fingre for, at den er mindre larmende end den gamle :)

Pas på med dit hår! Da jeg var ung, fik jeg også lysnet mit hår ind immellem. Frisøren advarede mig om ikke at gøre det for ofte. Det kunne ligefrem smelte ved den hårde behandling.
Jeg syntes også, man ser mange midaldrende damer med en bar plet på toppen. Alligevel farver de stadig deres hår.
Håret gror ud igen, men hårrødderne ødelægges med tiden, så håret bliver tyndere.

Det er ellers en flot lejlighed, Krisian skal have solgt. Prisen er også rimelig. Det er mærkeligt, at interessen ikke er stor. Måske er den for dyr i Aalborg-området...

Anonym sagde ...

Hej Det var da en dejlig ting at få
måske der er en som er lidt forkælet hav en god dag

Anette sagde ...

Skønt at han vil dele så du også får glæde af gevinsten. Skøn blender - og god fornøjelse med at afprøve den i dag :P

Louise sagde ...

Skriv endelig lidt om blenderen når du har prøvet den. Især om saftpresserfunktionen. Jeg overvejer nemlig om vi skal have en Phillips blender, selvom jeg drømmer om KitchenAids, men Phillips er jo noget billigere og vandt tilmed Tænks blendertest.

Nina sagde ...

Den der blender er bare FANTASTISK syns jeg. Vi har den også derhjemme. (Sammen med saftpresseren, Senseoen og brødristeren i samme serie... Ja, vi er arbejdsskadede, da jeg har arbejdet med den slags og min kæreste stadig gør det :)).

Den tror jeg, du bliver rigtig glad for - man kan virkelig få sig nogle gode smoothies :)

MissMuffin sagde ...

Lone, den virker helt rimelig hvad angår lyden hvertfald:)
Jeg har bleget mit hår i 10 år efterhånden og får det gjort hver måned. Ind til videre har det ikke gjort nogen forskel..
Engang skal jeg nok også af med de lyse hår, der er ikke noget grimmere end voksne kvinder med helt afbleget hår! Det ser så desperat ud...
Lejligheden er vidst ikke dyr i forhold til hvad der ellers er til salg, men markedet er vidst helt dødt for den størrelse lejligheder..
Desværre...

Anette, Kristian er altid meget gavmild. Jeg er frygteligt forkælet!

Mormor, jeg er nemlig temmeligt forkælet:)

Louise, den skal nok få nærmere anmeldelse når jeg har prøvet den af et par gange.
Jeg synes at 1.000 kr er mange penge for en blender og en Kitchen Aid er meget dyrere, så den her er helt fint til mig.
Vi har saftpresseren fra samme serie, den kan kun anbefales!

Nina, det er da noget af en maskinpark i ligger inde med, haha:)
Saftpresseren er vi hvertfald glade for, den er nem at bruge og rengøre...