tirsdag den 6. december 2011

En hyggelig eftermiddag...

Dianna kom en tur i eftermiddag, for det var bare alt for lang tid siden sidst.
Så der blev tændt stearinlys og fundet julegodter frem; snebolde, mandariner, de hjemmebagte vaniljekranse og bananmuffins fra fryseren med en klat nutella på. Så var rammerne sat for afslapning og masser af snak!
Igennem Mads' arbejde var vi inviteret til et arrangement ude i "Botique Romatique" i Hasseris, hvor der var lidt procenter og lidt godt til ganen.
Jeg købte kun en lille smule, nemlig de her 2 smukke glaskugler til samlingen. Vi kan ikke ha et juletræ i den her lille lejlighed, men når vi engang får hus, så skal vi ha et stort træ! Derfor køber jeg hvert år et par julekugler og andet pynt, så jeg har til den tid. Udover disse flotte kugler har jeg købt 4 små sølvkogler for noget tid siden, men der ku stadig godt blive plads i kassen til et stykke eller 2 mere. Altså hvis jeg finder det helt rigtige:)

4 kommentarer:

Dorte sagde ...

Flotte flotte kugler.... kan du slet ikke ha bare et lille lille bitte et?? Det jeg lige har købt til 100,- i Bilka fylder minimalt og sat i en kurv....

MissMuffin sagde ...

De var også lidt pebrede Dorte:)
nej, det kommer bare til at stå i vejen, for vi har ikke rigtig nogen steder det kan sættes uden at stå midt i det hele- men det er jo også godt at ha noget at se frem til:)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Nøjh hvor ser det ud til, at i havde en super hyggelig aften. Julens aftenhyggerier er ganske enkelt de bedste ;)

MissMuffin sagde ...

Jaa, det var super hyggeligt:) Desværre er der alt for lidt tid til den slags i år:(