torsdag den 1. december 2011

Gang i julegaverne...

Bunken af julegaver vokser lige så stille og roligt herhjemme.
Igennem Kristians arbejde var vi til noget VIP-aften inde i Friis igår, hvor der var rabat i et par butikker, så vi fik rigtig handlet julegaver.
Nå ja, og en lille bitte smule til os selv:) Og lidt julepynt:)
Snart er julegave-ræset ovre for mit vedkommende, men jeg mangler stadig de 2 sværeste: den til mine bedsteforældre og den til Kristian.
Hvad skal jeres bedsteforældre og hvad skal jeres kærester ha i julegave?
Først spiste vi på Azzurra i Nordkraft, som er en af vores ynglings-steder. Det er virkeligt god, italiensk mad af bedste kvalitet, et hyggelig og anderledes lokale og meget venligt personale. Priserne er også meget rimelige. Vi kom af med 300 kr. for en pizza calzone, en pastaret, et glas vin og en italiensk øl.

16 kommentarer:

Dorte sagde ...

Du er godt nok hurtig må jeg sige;)
Jeg skal kun købe julegaver til 4. Mine 3 børn og min mor - og aner endnu ikke hvad de skal ha !!

Det kan være svært at finde på - bedsteforældre, hvor gamle er de? Er de til oplevelser? Fx. revy/spisning på kro, evt. ophold? Lækre morgenkåber??

Kristian - hvor gammel er han ?? Jeg kan se på din profil du er 24 - jeg ved min søn er helt tosset med Jumpsuit, han er 22 år....men de koster 1200 kr!! Så den får han så ikke ;)

MissMuffin sagde ...

Dorte, jeg er hurtigt:) Ej, jeg elsker at planlægge! Derfor er jeg altid i god tid- er ret autistisk mht. planlægning!
Jeg skal købe gaver til 9, så der skal også lidt planlægning til..

Farmor og farfar er lige i starten af 70'erne, men de er ikke rigtig til en helt masse aktiviteter- de vil hellere være hjemme og hygge sig med familien, så de er lidt gammeldags. Måske de faktisk godt ku trænge til nogle nye morgenkåber!
Kristian er så lidt ældre end mig, han er 36, så han ønsker sig nok ikke en jumpsuit:) De er også vildt dyre- personligt synes jeg det ligner en forvokset sparkedragt, men hyggelige er de, haha..

Camilla sagde ...

ih, bare det var mig der var kommet så langt med mine julegaver - jeg har kun købt en enkelt. Men jeg tror at husbonden og jeg tager ud og køber dem allesammen på en gang som vi plejer. Det er altid sådan en hyggelig dag :o)

Jeg har ingen bedsteforældre, så jeg har desværre ingen bud på, hvad sådan nogle gerne vil have ;o)

MissMuffin sagde ...

Camilla, det er også en start:)
Kristian synes desværre ikke rigtigt, at det er så hyggeligt at købe julegaver, men vi plejer godt nok at tage en lørdag inde i byen hvor vi først spiser brunch på cafeministeriet og bagefter shopper julegaver. Det får vi desværre nok ikke mulighed for i år pga. arbejde og tømmermænd efter julefrokoster:)

Anette sagde ...

Et år købte vi brandalarmer til dem alle. Inkl. batterier og opsætning.

Og et sødt kort der selvfølgelig forklarede hvorfor vi synes at det var vigtigt.

MissMuffin sagde ...

Anette, det var faktisk også en god ide, men det har de heldigvis i hele lejligheden...

Karens Kaos sagde ...

Hej Miss muffin!
Er der ikke noget musik eller stand up han er helt vild med? Jeg har købt en endagsbillet til Roskilde til min kæreste så han kan høre Bruce Springsteen. Jeg skal også selv med :-)) Jeg ved da i har nogle fede spillesteder i Århus!

Jeg tror min bedstemor (85 år) skal have et billede af mig og min søster, hvis vi kan få taget et hvor vi hænger ved :-))
Min mormor og morfar (80 og 83) er noget sværere! Jeg har indtil videre kun købt et garlic card til mormor hos Bahne. Morfar et kunstmaler, så måske han skal have nogle nyt blyanter eller noget godt papir. Ellers pæne hvide lommetørklæder i bomuld, vin, et tørklæde, en god creme eller en god bog!

Karen.

Karens Kaos sagde ...

Sludder!! Ålborg selvfølgelig!!! UNDSKYLD!!

Karen

MissMuffin sagde ...

Karen, det er iorden:)
Vi har nogle udemærkede spillesteder heroppe, men jeg har kigget om der ikke var noget af det han kan li, men det meste har han allerede billet til (gennem arbejde). Han er virkeligt svær at købe gaver til!
Bedsteforældrene er ikke nemme at købe noget til, men tak for de gode forslag:)

Sara sagde ...

Jeg har gennem take offer købt en weekend på hotel med to overnatninger, to gange morgenmad og 4 retters middag den ene aften til min kæreste.
Han havde fødselsdag i sidste uge, der fik han ny vinterjakke og et mini fodboldbord. :)

Har kun min mormor tilbage, sidste år fik hun en rullekuffert. Hun har kun de gammeldags med håndtag. Så købte en mellemstørrelse trolley, til når hun skal på weekendture. Men hvis de ikke tager så mange steder hen, er det nok ikke en god gave. ;-)

MissMuffin sagde ...

Sara, jeg har også lidt kigget efter et weekendophold, men jeg synes ikke lige jeg har fundet noget der er til at betale...
De kommer desværre ikke rigtig ud, min farmor og farfar, de vil hellere være hjemme...

Dorte sagde ...

Vil lige gi dig ret i, at de der Jumpsuit, ja det ligner en sparkedragt;) Og 1200 kr. det pænt meget for et eller andet flip nu og her!!

Piskeriset sagde ...

Jeg er lidt bagud ift. julegaveindkøbene men håber på at få klaret nogle flere i morgen.

Bedsteforældre har jeg ikke, men gemalen får lidt at male på (Warhammer) og et supergodt gavekort til en god spiseoplevelse! Hvad er dit budget mht. kærestegave?

MissMuffin sagde ...

Piskeris, jeg er ikke færdig endnu, men jeg er godt på vej. Tænker at de sidste gaver bliver ordnet i næste uge.. Måske ikke Kristians...
Budgettet har på omkring 800-1.000 kr...

Piskeriset sagde ...

Hm... hvad med koncert- eller teaterbilletter? Eller måske en flybillet til Berlin eller London (eller hjemmelavet gavekort, hvis budgettet ikke er til at købe to på én gang, for du skal selvfølgelig også med :-))

MissMuffin sagde ...

Piskeris, den med flybiletter har jeg nemlig også tænkt- kan bare ikke lige overskue hvornår vi kan ta afsted, for UNI er så langsomme til at planlægge. Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal efter jul, kun at der er eksamen i januar...