søndag den 18. december 2011

Søndag med lidt af det hele..Søndag er en praktisk dag og det har idag også delvist været.
Dagen startede med vasketøj, bagning af boller, indkøb og lang gåtur med Emma ved fjorden. Det er længe siden, at vi har været nogle steder. Både på grund af vejret, det tidlige mørke og travlhed, så jeg tror at det var en gåtur alle nød:)
Omkring middagstid mødtes jeg med Kristina på Cafe Spiret til frokost og efterfølgende shopping af de sidste julegaver. Nu mangler jeg kun en enkelt, for min kære bror på Grønland kom pludseligt i tanke om, at han hellere måtte få mig til at ordne hans julegaver, for han kommer desværre ikke hjem i år- typisk brødre:)
Nu har vi spist aftensmad, så aftenen fortsætter med det sidste vasketøj, bagning af cookies, den sidste retning af projektet og indpakning af det, der kommer til at føles som en million pakker:)

3 kommentarer:

Dorte sagde ...

Så er jeg da spændt på at høre, om du fandt en gave til ham der ingenting ønskede sig ;)

Marie Rytter sagde ...

Dejlige billeder. Jeg elsker gåture ved fjorden - bor dog selv på den anden side af den :) God fornøjelse med pakkerne. I år har jeg valgt den lette løsning og ladet butikkerne om det!

MissMuffin sagde ...

Det gjorde jeg Dorte- hele 3 stk. endda:)

Marie, vi kommer også på begge sider) Der er simpelthen så dejligt! Jeg kan ikke klare butikkernes indpakning- man ved jo nærmest hvad der er i pakken når man ser emballagen!