onsdag den 21. december 2011

Ulla Terkelsen London

 JEG HAR JULEFERIE NU!!! JUBII!!!!
Puuh, hvor jeg trænger. Den sidste tids stress er ved at få ram på mig og jeg kan mærke en omgang halsbetændelse kommer snigende. Jeg overgiver mig ikke uden kamp!
Selvom der er en del planer på programmet for de næste dage, så er det planer af den gode slags og dem skal sygdom ikke ødelægge!
Så resten af dagen byder på sofahygge, suppe, varm solbærsaft, et varmt bad og så tidligt i seng!
Sammen med min gruppe fejrede jeg afleveringen af projektet på den nyåbnede cafe med det skøre navn "Ulla Terkelsen London", som også har samme ejer som cafeen "Ib Rene Cairo".
Lige så skørt navnet er, lige så skør er indretningen! Altså på den virkeligt gennemførte og seje måde.
Forskellige borde, stole og sofaeer i et farvestrålende mix af nyt design og genbrug, stribede gulve, diskokugler, klynger af farvestrålende lamper, grafttti-malerier, forskellige lysestager, stribede gulve og meget meget mere. Vi fik lang tid til at gå med at kigge på alle de fine detaljer, der er med til at gøre cafeen rigtig hyggelig og anderledes.
Her har man hvertfald turdet satse og derfor ligner "Ulla Terkelsen London" heller ikke nogen af Aalborgs andre cafeer.
Eneste minus er dog lige, at der ikke var ret meget belysning ved nogle af bordene oven på. Derfor er billedet af maden også temmeligt uskarpt, for det kan min Iphone ikke klare bedre.
Jeg fik "Ullas standhaftige brunch" til 98 kr. inkl. et kop kaffe/te og et lille glas frikspresset juice.
Super fin mad til meget rimelige penge!
Brunchen bestod af røræg med bagt tomat, bacon og pølser, rugbrød og lækkert grovbrød med spegepølse, serrannoskinke, ost og brie, salat med tomat og en lækker tomattapenade, lidt frisk frugt, en lille pandekage med jordbærmarmelade og en lille skål yoghurt med muesli og en helt fantastisk vaniljesirup.
Alt smagte friskt og hjemmelavet. Især vaniljesiruppen var helt vildt lækker!
Mine gruppemedlemmer fik salat og sandwich, hvilket også fik meget ros. Der var især noget med, at laksen og pestoen var ret lækker.
Generelt kan det siges, at priserne er meget fornuftige, så det er helt sikkert et sted jeg kunne finde på at komme igen- meen, det ligger altså lidt langt ude i forhold til centrum:)

4 kommentarer:

Marie Rytter sagde ...

jeg har endnu kun nået at prøve deres smoothie - som også kan anbefales. Håber dog at nå en lille frokost derinde inden jul, for hvor er der bare hyggeligt. Og så synes en vestbypige som mig selvfølgelig, at den ligger helt perfekt placeret ;)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

iiih, godt at have dig tilbage - og "tillykke" med afleveringen. Kan sørme godt forstå det skulle fejres ;)

Skægt med cafeen, for navnet er virkelig skørt, og egentlig lyder det jo ret meget som Ib Rene :) uhm, hyggeligt og god mad - så skal der vel heller ikke mere til? :D

Piskeriset sagde ...

Fantastisk navn til en café :-)

Og tillykke med ferien! Jeg venter lige to dage, men så skal der også slappes af ;-)

MissMuffin sagde ...

Marie, der er super hyggeligt..
Jeg kan egentligt også godt li placeringen, for der bor mange mennesker i Vestbyen og det er også et dejlig kvarter, så det er fedt, at I nu har fået jeres egen cafe. Er man inde i byen og shoppe tar man så nok bare ikke helt derud...
Har også allerede overbevist Kristian om, at vi skal derud og spise snarest:)

Kristine, det har også været nogle hårde dage!
Navnet er virkeligt skørt og det er cafeen også, men maden er god og billig, så det passer bare sammen det hele:)

Piskeris, det er nemlig skørt!
Der er så også flere billeder af Ulla Terkelsen og et digt om hende i cafeen, så det er gennemført!
Glæd dig til ferie!