fredag den 23. december 2011

Jul i Piletræerne

Sammen med min gruppe var jeg igår i Aalborg Teater for at se "Jul i Piletræerne".
Først fik vi sushi fra SushiSushi, men det er altså ikke mig, Selvom den vegetar-sushi jeg fik smagte ganske dejligt og frisk, så kan jeg simpelthen ikke klare det med fisk i, for det stinker!
Så jeg bliver nok aldrig stor sushi-fan!
"Jul i Piletræerne" er måske nok mest en børneforestilling, men den kan også sagtens ses af voksne. Den første akt var dog en smule kedelig nogle gange, hvor der derimod var lidt mere gang i anden akt.
Lise Baastrup, der spillede "Tudse" var simpelthen så god. Hold nu op for nogle ansigtsudtryk, dansemooves og udbrud hun ku komme med. Hun spillede virkeligt "Tudse" rigtig gennemført!
Kulisserne var meget smukke og skuespillerne var gennemførte i tøj og makeup, så jeg synes det var en rigtig god oplevelse.

3 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Jeg var også inde at se Jul i Piletræerne - var også helt vild med Tudse, selvom hun var umådelig pinlig :D Rigtig, rigtig hyggelig forestilling.

- Anne

Piskeriset sagde ...

Hvis den lugtede af fisk, så var det ikke ok - det skal sushi nemlig ikke! Håber du prøver igen på et tidspunkt med frisk sushi :-)

MissMuffin sagde ...

Anne, var du også derinde igår? Hun var jo sindsygt pinligt, men såå gennemført!

Piskeris, det lugtede af rå fisk. Ikke dårligt, men af rå fisk og det lugter heller ikke særligt godt i min verden. Har arbejdet i fiskebutik, så kan spotte en dårlig fisk på lang afstand og det var det ikke. Det er bare ikke mig sån noget rå fisk. Vegetar-sushi'en var udemærket, men jeg er ikke kæmpe fan...