lørdag den 3. december 2011

Mødrehjælpens Juleindsamling


Hvert år støtter jeg Mødrehjælpens Juleindsamling, der hjælper trængte børnefamilier, som selv har svært ved at få råd til at holde jul.
Alle børn i Danmark fortjener at få en god jul sammen med deres familie og jeg føler virkeligt med de forældre, der står i den situation, at de ikke kan give deres børn det.
Det må være så fortvivlende!
Selvom diverse dumme politikere kæfter op om, at der ikke findes fattigdom i Danmark, så burde de måske bevæge sig ud i virkeligheden. For de findes altså. Og det er ikke nemt at være barn af en familie, der ikke har råd til at købe det tøj, som kammeraterne går i og som ikke har penge til børnefødselsdage og fritidaktiviteter. I et samfund som Danmark burde alle børn have lige muligheder.
Selvom julen er en dyr måned, så støtter jeg hvert år Mødrehjælpen og håber på, at netop mit bidrag hjælper en enlig forældre. Min mor var alene med os, fordi min far ikke tog sin del af ansvaret. Det har ikke altid været nemt.
Idag har jeg ikke kontakt til min far. Jeg har simpelthen valgt ham fra.
Hans julegave går derfor til Mødrehjælpen.


Har du lyst til at støtte en trængt børnefamilie, så gør det lige her.

6 kommentarer:

heidi sagde ...

Thumbs up :-)
I Viborg har vi en Superbest butik, hvor man kan aflevere jule-madvarer i et køleskab og en fryser når man går ud af butikken, og så giver de det videre gennem bla. Mødrehjælpen. Det har vi også støttet i år.

Hyggemor sagde ...

Jeg siger det samme som Heidi: "Thumps up"! Jeg bliver blød om hjertet når folk tænker længere end ud over deres egne næser. Og dette er da et smukt formål. Jeg har selv to børn, og det at se deres glæde i denne måned er guld værd. Sådan burde alle børn have det. Smukt træk at du lægger et link på din blog :-)

Malene uden R sagde ...

Dejligt at se at der også er nogle her i landet som tænker på andre! Rigtig god tanke og tænker at jeg også burde støtte dem, da min mor heller ikke har haft det nemt med os som børn.
Ihvertfald tak for at du har gjort opmærksom på denne sag! :)

MissMuffin sagde ...

heidi, det er altså smart! Det er meget mere håndgribeligt en bare at sende penge, så jeg synes det er et rigtig godt initiativ...

Hyggemor, når man får bevilget den lille bitte smule "magt" som det giver at have en blog med 500 læsere, så skal det også udnyttes- jeg ved, at jeg spreder budskabet til alle jer nærmest automatisk og det er den måde, jeg kan støtte på udover et lille beløb til Mødrehjælpen...

Malene, der er hvertfald nogle børnefamilier, der har det rigtig hårdt selvom de lever i Danmark og det gør helt ondt at tænke på. Jeg håber, at alle Mødrehjælpens familier får en hjælpende hånd til at give børnene den jul, som de fortjener..

TineLee sagde ...

Det er en super god idé og et dejligt initiativ, du har taget :-)

MissMuffin sagde ...

TineLee, jeg håber hvertfald at bare et par stykker mere fik lyst til at bidrage:)