tirsdag den 27. december 2011

Nyt på bloggen: Opskriftindex


Jeg ved ikke, om I nogensinde bruger bloggen kun med opskrifter; MissMuffins Opskrifter?
Da jeg ved, at der nok kommer et tidspunkt, hvor jeg ikke længere har lyst/mulighed for at blogge på samme niveau som nu, så valgte jeg for noget tid siden at samle alle mine ospkrifter på en anden blog. Vælger jeg nu at lukke MissMuffin ned engang, så kan jeg stadig bruge MissMuffins Opskrifter. Både som en samling af opskrifter, men også til fortsat at blogge om mad. Jer, der ikke gider alt mit ævl og billeder af Emma har også mulighed for kun at tilmelde jer MissMuffins Opskrifter, så får I kun opskrifterne:)
Nå, det var slet ikke det som det her indlæg skal handle om, men nemlig et opskriftindex. Line skælder mig sommetider ud over, at det er så svært at finde mine opskrifter, så hun synes det kunne være godt med et index. Det ku jeg jo også godt se, men det ville jo ta evigheder at lave.
Alligevel er det hvad jeg har lavet!
Så inde på MissMuffins Opskrifter ligger der nu et samlet index over alle mine opskrifter, indelt i forskellige kategorier og i alfabetisk orden. Det vil selvfølgeligt blive opdateret løbende med, at der kommer nye opskrifter på bloggen.
I kan se det HER. Ellers er det også at finde på MissMuffins Opskrifter, ude i sidepanelet.

6 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Hold nu kæft altså. Der er nok en der har haft tid nok her i juledagene ;) eller bare en der skulle slå lidt for meget mave på sofaen ;) Haha.

Men hey - hvor er det altså lækkert med dit index. Godt Line kunne få dig til at gå igang med det trods alt ;)

MissMuffin sagde ...

Jaa, og noget tid før juledagene også:) Det har sq taget lang tid, men det har faktisk været meget hyggeligt at lave når det nu skal være- jeg ku slet ikke huske mange af de ting som jeg har lavet gennem tiden og fik også lidt ondt i øjnene af de gamle billeder:)
Nu er det der hvertfald og det gør det lidt nemmere at finde de ospkrifter, som man nu lige leder efter..

Freja sagde ...

Jeg glæder mig til at følge dine to sider:)

MissMuffin sagde ...

Det lyder dejligt Freja:)

Ninna Kondrup sagde ...

Super flot opskriftindex. Den vil vi glæde os til at gøre brug af. Vi elsker nemlig dine opskrifter. Men vi holder da bestemt ikke op med at læse din blog - det er den da alt for spændende til. Vi, min mand og jeg, er ikke helt "grønne", kunne såmænd være dine bedsteforældre. Vi synes, du og dine madblokveninder, er fantastiske og et rigtig godt forbillede for andre unge mennesker.Rigtig godt nytår til jer alle.

MissMuffin sagde ...

Ninna, det er jeg bare super glad for at høre:)Det er ret spændende, at have læsere I så mange forskellige aldre, så jeg er meget glad for, at du og din mand også kan hente inspiration herinde. Din søde kommentar er fluks videregivet til de andre madblogger-piger, for den ved jeg, at de bliver meget glade for at læse:)
GODT NYTÅR!