tirsdag den 13. december 2011

Tigge-fjæs

Det er sjovt med dyr, at de altid har så mange vaner og nemt tilpasser sig nye.
Emma er ingen undtagelse. Dog er hun lige lidt for god til selv at opfinde nye vaner!
Lige for tiden har vi en kamp hver gang vi har været ude at "G-Å", som det hedder herhjemme, for hun vil ha slik. Og får hun ikke slik, så sætter hun sig bare foran hendes slik-skuffe og starter sirenen, indtil jeg fatter det:) Det kan altså være svært at stå for et tigge-fjæs som det her:)
En anden ide er, at har en af os været oppe om natten, fx. for at tisse eller bare for at hente den anden pga. julefrokoster og sån, så mener hun bestemt, at hun skal med i seng resten af natten. Normalt må hun ikke sove i vores seng, men det kan ske i weekenderne, at hun får lov at putte en times tid sammen med Kristian efter jeg er stået op..
Har dine dyr også skøre vaner?

17 kommentarer:

camilla sagde ...

uha hvor skal jeg starte. vi har også en lille hund herhjemme der har alt for mange skøre vaner.
men det sjoveste er nok at han sætter sig klar til at få en godbid når han kommer ind fra haven hjemme hos mine svigerforældre, bare fordi svigermor har gjort det en enkelt gang.
hilsen camilla

Sussi sagde ...

Åh det er så hyggeligt med alle de finurligheder, de laver de søde små. Her hjemme kommer hunden op og siger godmorgen så snart han høre vækkeuret - så skal der morgenputtes :)

Sussi sagde ...

Åh det er så hyggeligt med alle de finurligheder, de laver de søde små. Her hjemme kommer hunden op og siger godmorgen så snart han høre vækkeuret - så skal der morgenputtes :)

Mette sagde ...

Åh gud hvor er hun sød!!!! Jeg ville slet ikke kunne stå for hende!

Dorte sagde ...

Hehe - ja det er svært at stå for;) Hun er skide sød.....
Ingen hund her, den har ungerne fået, efter jeg flyttede i et boligselskab, men ind imellem kommer Shari på besøg nogle dage;)Den er MEGA forkælet af Maria, en rigtig lille nussehund;)

Maaaaaria sagde ...

Her i huset har vi en møg forkælet kat, man skulle tro var en hund. Hvis der er købt rejer ind til en lækker mad begynder han at tigge med det samme han ser dåsen, for han genkender den åbenbart og så bruger han næsen rigtig meget. Han mener også, at hvis køleskabet bliver åbent, så skal hans madskål automatisk fyldes op med tørfodder. Hvis vi åbner "slik-skabet" er han der med det samme - selvom han sover trygt.

Anna Banana Butterhair sagde ...

Herhjemme har Kæresten og katten også fået et morgen ritual, hvor katten stiller sig klar til godbider når Kæresten tager overtøj på. Eller det vil sige det startede med at være et morgen ritual, nu er det hver gang Kæresten tager overtøj på :)

Frk. Ras sagde ...

Vores hund bliver altid inviteret op i sengen om morgenen, hun er aldrig hoppet op uden tilladelse - tigger/påminder os indimellem når hun ser vi er vågne. MEN nu på den sidste har jeg oplevet at jeg er vågnet og opdaget hunden i fodenden uden at være blevet inviteret og hun bliver ligesom lidt flov (som hurtigt blir til tiggefjæs) hun opdager at jeg har set hende :-)

Anonym sagde ...

Ej hvor er din hund sød!

Malene uden R sagde ...

Åååååh søde Emma! :) Hun er så god på billeder!
Her har Kenzo vist en masse forskellige særheder - vi vælger dog at sige det er hans charme ;)
Han er dog hverken sofa- eller sengehund efter hans diskusprolaps i februar så der har jeg ingen sjove fortællinger :) Men ved spisetid er en helt anden fortælling. For at vi skal vide han stadig er der og også er sulten, så stiller han sig ofte mellem vores ben og bare står og glor ned i gulvet, indtil vi reagerer på ham :)
Skør skør bimse! :)

MissMuffin sagde ...

Camilla, svigermor er sikkert også et nemt offer, så jeg forstår ham godt:)

Sussi, morgenputningen er altså også hyggeligt- sødt at han først kommer når vækkeuret ringer:)

Mette, tro mig, hun ved det også godt selv:)

Dorte, jeg har også Emma med hjemme fra min mor:) emma er også blevet frygteligt forkælet efter hun er flyttet hjem til os, for her er der ikke andre hunde til at stjæle opmærksomheden:)

Maaaaaria, jeg elsker katte! De er (som regel) nogle små, snu væsner med stor vilje og personlighed:)

Anna, det var da en god vane at få skabt hvis man nu var katten:)

Frk. Ras, går den, så går den:) Forstår godt, at hun gerne vil med i sengen, for det er jo temmeligt hyggeligt:)

Anonym, tak!

MissMuffin sagde ...

Malene, franske bulldogs er altså også helt naturligt sære! Masser af personlighed i sån en lille krop, det er så sjovt!

Tina kristine sagde ...

Ha ha hvor er hun skøn.. Jeg har for nylig fået en lille efterladt sommerhus killing og han har besluttet at lige så snart jeg sidder ned så skal han patte på finger (og det er kun min lillefinger) og når jeg sidder ved computeren skal han sidde ved siden af og kigge på skærmen og flytter jeg ham, så knurre han af mig ;0) de er så hyggelige hi hi

Pille sagde ...

Åh ja, et nuttet hunde ansigt kan nærmest få en til at gøre alt for dem, kender det alt for godt *Gg*

Vores ene hund har den vane at når han får tyggeben, så skal vi holde det for ham.. Salige bæst, men hvad gør man ikke for at glæde dem.. Må dog indrømme når det bliver klamt over det hele, så siger jeg altså stop *Gg*

Når kæresten smøre frokost, står de også klar til at få et stykke pølse, og de bliver siddende til de har fået det..

Piskeriset sagde ...

Vores hunkat kan godt bruge hele dagen indenfor, og når vi så kommer hjem fra arbejde, skal hun straks på kattebakken for at tisse - for blot at blive lukket udenfor bagefter! Græsset er sandelig ikke godt nok til hende ;-)

Hun elsker også at jagte edderkopper og lignende smådyr, hvilket vi sætter stor pris på.

Vores hankat ligner ved første øjekast the strong silent type, men han har den mest pjevsede miaven, når han vil have mad eller opmærksomhed. Han er ikke lige så opsøgende som hunkatten, men til gengæld er han virkelig insisterende, når han vil nusses - og går man for hurtigt, kommer han ind og pjevse-miaver, indtil man overgiver sig og nusser ham, indtil han falder i søvn... :-)

Garn, hund & kat sagde ...

ikke mange af Emmas slags gider ligge i sengen - I burde være beæret ;-)

MissMuffin sagde ...

Tina, det er lidt synd for den bette fyr, han må være blevet taget fra mor lidt for tidligt. Dejligt at I har taget jer af ham- og alle hans sære vaner:)

Pille, det kan min mors hund også godt li, men det blir hurtigt en smule klamt med sån en snasket hundeben! men, jeg forstår altså godt at de synes det er hyggeligt:)

Piskeris, den med kattebakken, det var altså en sjov ide! For man sku da tro, at hun ville foretrække at gøre det ude når hun får muligheden! Jeg elsker katte- dine er så søde! Havde selv en sort hankat på et tidspunkt, han var såå dejlig (og enormt stor, større end Emma!)

Garn, hund&kat, det vidste jeg ikke! Det må være pga den store pels, det må hurtigt blive varmt? Emma har ikke så stor pels og elsker varme, så hun synes at seng og dynerne bare er et hit:)