tirsdag den 6. december 2011

Jule-Bingo-Banko

Vi var til det årlige jule-banko med Kristians arbejde igår, men der var ikke meget held i os! Til sidst lykkedes det dog Kristian at få banko og gevinsten var sån en kasse her. Det er ok, for jeg elsker snebolde! Det, og så juleskum er mit ynglings-juleslik!!
Så vi har sparet på heldet, så jeg er sikker på at jeg så i stedet vinder i Lotto. Ha!
Som sædvanligt er der temmeligt travlt herhjemme. Jeg når kun halvdelen af det jeg har planlagt, men det er jo ikke noget nyt. Jeg vil jo bare så gerne det hele!!
Programmet idag er 2 forelæsninger, hjem og lufte hund, lektier og så kommer Dianna en tur og spiser. Vi har ikke set hinanden i mega lang tid....

6 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Orrrh, snebolde er total yndlings :) GUF! og hey, hvis i vinder i lotto, så bliver i nok liiiige nødt til, at dele den med os :)

MissMuffin sagde ...

Kristine, snebolde er nemlig GUF, så nu er der endeligt kommet lidt julegodter på lager- skal vidst li ha snollet lidt mere:)
Vinder jeg i Lotto skal der nok falde lidt af, men dele, det vil jeg ikke, haha!!

Kathrine sagde ...

Uhm, de er så lækre! Synes da det var en god præmie :)

MissMuffin sagde ...

Trine, det er det bestemt også! meen, man kan godt se at der er krise, for nogle år har der været nogle virkeligt fede præmier, men det var der ikke i år...

Camilla sagde ...

Jeg ELSKER snebolde :o) ja, og naturligvis også juleskum... faktisk har jeg ikke fået nogle af delene i år endnu... det må jeg hellere snart få gjort noget ved :o)

MissMuffin sagde ...

Camilla, jeg har så fået snebolde idag, men ikke juleskum. Det skal der gøres noget ved! Det er ikke rigtig jul uden!