onsdag den 14. december 2011

Et lille pip...

Ja, der blir kun et kort "pip" herfra idag, for jeg har et travlt program; skole, frisørbesøg, julegaveindkøb osv... Det hele går stærkt lige nu, men juleferien nærmer sig og jeg glæder mig:)
Som de fleste af jer gættede igår, så har jeg bestilt en KitchenAid!
Kristian gav mig valget, om jeg ville arve hans gamle Iphone4 eller om jeg ville nøjes med min gamle 3'er. Ville jeg det, så ville han sælge Iphone4'eren og jeg ku få pengene til en KitchenAid.
Ja, og jeg var ikke længe om at beslutte mig, for en KitchenAid har jeg drømt om i sååå lang tid!
Jeg er virkeligt møg-forkælet!
Så jeg skal bare lige selv smide det sidste oveni og det kan jeg godt få råd til:)
På lørdag henter jeg den, for den var lige tung nok at ha med i bussen!

15 kommentarer:

Dorte sagde ...

Det var en fed fed gave;) Den vil du elske!! Jeg bruger min meget og har ikke fortrudt et sekund. Og så er den ret fed i designet;)

Det næste jeg skal ha til min, er et råkostjern.... men det er pænt dyrt hmm;( Men det får jeg vel en dag;)

Sikke en travlhed hehe - men ved lidt du nyder at ha noget at se til....ha en fantastisk dag og glæd dig til ferien;)

Camilla sagde ...

Lækker deal, jeg kan godt forstå at du slog til (siger jeg som overhovedet ikke har en smart-phone ;o) Du kommer til at elske din Kitchen Aid :o)

KageKonen sagde ...

Tillykke :) Du kommer til at elske den! Jeg bruger min hver eneste dag. Hvilken farve har du valgt??
Ha' en dejlig dag.

Marianne

Linebinevaskemaskine sagde ...

Endelig ;) som sagt siger du bare til hvis du skal låne råkost eller kødhakker.

MissMuffin sagde ...

Dorte, jeg bliver også glad for min er jeg sikker på:) Kommer helt sikkert til at investere i både råkostjern og kødhakker på et tidspunkt:)

Camilla, nu har jeg begge dele- føler mig meget forkælet og materialistisk!

Kagekonen, det tror jeg også! Har ønsket mig den sååå længe! Jeg har valgt den i creme, for det skulle være en neutral farve- selvom den i babylyserød, tranvær eller mint virkeligt er fin, men ikke særligt tidløse:)

Line, lige mine ord! Det kan godt være jeg skal prøve at låne dem inden jeg selv investere i dem. bruger du dem meget?

Anonym sagde ...

Ja, lykke er at få en KitchenAid; desværre købte jeg den lille model, som kun kan tage et kg mel (sådan knap og nap). Så jeg håber for dig, at du tager den store model - den vil du få mere glæde af!

MissMuffin sagde ...

Anonym, er der flere modeller?! Det anede jeg ikke.. Jeg har bare bestilt den, som de har i Salling... Ved du hvad størrelse det kan tænkes at værre?

Linebinevaskemaskine sagde ...

jeg er rigtig glad for råkostjernet :) nemt at sætte på, effektivt og hurtigt at gøre rent. Kødhakkeren bruger jeg ikke så tit, men den er ret handy når det er :) jeg har også vanillekranseplade dertil

MissMuffin sagde ...

Line, jeg må eje begge dele:) Der er ikke andet at gøre- man skal aldrig gå ned på udstyret vel:)

KageKonen sagde ...

Jeg blander mig lige igen ;) Der er to modeller - en Classic og en Artisan model. Der er ikke forskel i designet, men i motorstørrelsen. Jeg vil tror, at Salling kun fører den store model (altså Artisan).
Jeg har haft begge modeller, og har været ovenud tilfreds.
Af ekstra udstyr har jeg også råkostjernet - og en ekstra skål. Det er altså dejligt at have... så måske et ekstra ønske til juleønskesedlen?

Marianne

MissMuffin sagde ...

Kagekone, jeg spugrte i Bahne igår, fordi jeg blev lidt forvirret. Der findes nu kun Artisan på markedet. En stor industrimodel kan bestilles hjem, men den ligner ikke Artisan, så det er så nemt:)
Jeg skal helt sikkert også have nogle ekstra skåle og råkotjernet, men det bliver nok først ønsker til min fødselsdag:)Tror min julegaver er købt nemlig..
De har glasskålen + det nye piskeris på tilbud i Bahne til 499 kr. lige for tiden, men det er der ikke penge til- har vidst også brugt rigeligt..

Anonym sagde ...

Nu har jeg undersøgt sagen: Min er en Artisan. Problemet er, at den store skål med håndtag er så smal forneden, at en portion dej med et kg mel kører op over dejkrogens plade og op i fjedrene. Det fjernes lettest, når dejen er stivnet, så kan det pilles af! Kunne man få en skål, der var fladere i bunden, så ville dejen ikke nå op over dejkrogs-pladen. Man kan få en glasskål, der rummer en anelse mere, men da den har samme facon forneden, løser det ikke problemet. Den store model, jeg nævner, er en Heavy Duty, som er en del dyrere end en Artisan. Eneste løsning er at lave mindre portioner, især ved brødbagning er det aktuelt for mig. Motoren er stærk nok, det er kun skålens udforming, der halter.

MissMuffin sagde ...

Anonym, det lyder da træls, men nu må jeg se om det ikke går. Synes den der Heavy Duty er alt for stor til mit behov...
Man kan dog håbe, at de opfinder en smartere skål så:)

Unknown sagde ...

passer skålen fra artisan til en classisc model? samt andet ekstra udstyr fra artisan serien til classic?

Anonym sagde ...

Jeg kunne også godt tænke mig at vide om udstyret fra artisan serien passer på Classic, da jeg lige har fået denne i fødselsdagsgave i dag, og overvejer at bytte den til en artisan.