lørdag den 19. maj 2012

Aktiv morgen

For første gang i laaang tid har jeg en hel friweekend og den er allerede blevet udnyttet fuldt ud.
Morgenen startede med at røre en dej sammen, så en tur i fitness, indkøb på torvet og så en gåtur med Emma.
Nu bager brødet i ovnen, men jeg har ikke så store forventninger til det, for ifølge opskriften skulle der ikke gær i og det synes jeg er ret mystisk! Tror virkeligt at jeg er røget ind i en bølge af dårligt-bage-karme lige for tiden. Og så har jeg jo lige fået min nye bageform. Suk...
Det er sååå længe siden at jeg har været på torvet. Måske flere måneder- sån føles det hvertfald. Så idag blev der handlet godt ind; sprød friseesalat, spidskål, blomkål, peberfrugter, asparges, laks, ost og blomster til både vasen og krukken på trappen. De første nye kartofler var også at finde, men de var vidst ikke rigtig til at betale:)

Nu skal der bare lige slappes af de næste par timer og så smutter vi bare lige op på toppen af bakken til frokost. Camilla og Mike har nemlig inviteret "Aalborgs Cupcakemafia" og mænd på grill og rødvin kl. 13. Det er ikke så tosset:)
Rødvin skal jeg nu nok ikke have for meget af, for jeg skal bruge min lørdag aften på at lave lektier, mens Kristian er inde i byen og se fodbold. Så har jeg nemlig fred og ro til det:)
Hvad skal I bruge jeres lørdag på?

2 kommentarer:

Mette sagde ...

Jeg burde klippe hæk og slå græs... burde... men i stedet sidder jeg her og nørder.

God og fornøjelig lørdag til dig og dine :)

MissMuffin sagde ...

Haha, det lyder også bare mega kedeligt:)