mandag den 28. maj 2012

Tilbage igen

Ja, det er ikke fordi jeg har haft for travlt med at nyde det gode vejr, at jeg ikke lige har fået blogget. Jeg har nemlig været syg. Faktisk nærmest hele sidste uge, men først troede jeg bare, at det var den tid på måneden og varmen, det var skyld i ubehaget, så jeg prøvede at hænge i med skole og alt det andet. Det blev det bestemt ikke bedre af, så jeg endte på antibiotika og kvalmestillende, for jeg blev rigtig, rigtig dårlig torsdag..
Så udover at have det skidt har jeg bare sovet og sovet og eller ikke lavet noget som helst.
Heldigvis hjalp medicinen overraskende hurtig, så jeg er ved at være ovenpå igen. Hvertfald så længe jeg holder mig fra fysisk aktivtet, for så kommer mavesmerterne og svimmelheden igen.. Så jeg prøver at tage det roligt og komme lidt igang med projektet igen. Denne uge er nemlig sidste hele uge inden vi skal aflevere, så det har været rimeligt uheldigt at jeg blev syg lige nu..
Nu skal det projekt bare afleveres, eksamen den 25. overståes og så er der ferie. Jeg har ingen forventninger til dette projekt efter vi jo måtte starte forfra, så det skal bare ud af systemet nu!

5 kommentarer:

Agnethe - about a girl sagde ...

Rigtig god bedring! Håber du kommer godt ud på den anden side og går godt igennem til eksamen :)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Dejligt du er ved at være ovenpå igen søde. Håber det hele går dig godt til eksamen, trods megen modgang :( Du er jo vanvittig dygtig til det du laver, så du skal nok klare den :) <3

Piskeriset sagde ...

Æv, sikke en timing. Godt du er på vej op igen, håber du snart er helt på toppen igen!

Helle sagde ...

En ulykke kommer desværre sjældent alene. :-( Håber at du snart bliver rask, og eksamen forløber godt trods modgang. Sæt du dig hellere ud i solen med en kop te, og lad solens d-vitaminer give dig lidt fornyet energi. :-)

MissMuffin sagde ...

Agnethe, tak! Det går heldigvis den rigtige vej nu!

Kristine, det er rigtig dejligt:) Jeg håber det går- det bliver nok ikke 12 igen, men mindre er nu også meget fint med mig:)

Piskeriset, det må man nok sige! Sån synes jeg næsten altid det er!

Helle, sån er det jo! heldigvis går det den rigtige vej- både med helbred og sommerferie:)