torsdag den 24. maj 2012

En tiltrængt pause..

Det går fremad med projektet, men vi har travlt. Den 7. juni kl. 9.00 skal vi afleverer, så der er stadig meget vi skal nå på de sidste par uger.
Jeg ved godt, at man ikke må brokke sig over det dejlige vejr nu hvor det endeligt er her, men hvor er det virkeligt trist at tilbringe dagene inde i bag basis' kedelige vægge, når solen skinner..
Igår blev det lidt for meget, så vi tillod os at holde tidligt fri, så vi kunne smutte ned på havnen. Her nød vi solen og en stor is i et par timer, mens der bare blev hygget igennem. Det var meget mere ved end projektskrivning:) Også selvom det betød, at jeg gik helt død efter jeg kom hjem, for al den varme og sukker var da lige lidt for meget af det gode, haha..

Dagen idag fortsætter med projektskrivning og til aften kører vi så mod Brovst, for vi skal på barselsbesøg og grillhygge hos Kristians bedste venner, der er blevet forældre til en lille pige. Heldigvis fik jeg købt barselsgave i mandags, for den slags volder mig altid enorme problemer, for jeg ved slet ingen ting om børn, haha..

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

En is på havnen - det er da hyggeligt :-)

Har I ikke mulighed for at slæbe computerne med ud under træskyggen og arbejde videre der?

MissMuffin sagde ...

Piskeris, det er meget hyggeligt:)
Ikke rigtig, for så længe kan de ikke holde strøm:(