fredag den 18. maj 2012

"The Hunger Games"

Vi var en tur i biffen for at se "The Hunger Games" igår og det var faktisk en ganske underholdende film. Det er måske ikke en af dem, der kommer helt ind under huden, men jeg var alligevel godt underholdt i løbet af den lange film.
Der var dog nogle gange, at scenerne blev lidt lange, for der var meget fokus på effekter set inde fra "Katniss Everdeen's" hoved og det var lidt for meget af det gode..
Det var forfriskende med skuespillere, som for mig var ukendte, for ellers er det jo tit de samme man ser igen og igen..
Filmen er gennemført og ret flot, hvilket også er et stort plus for mig.
Så hvis du er til en god eventyr/action film, så kan du roligt tage ind og se "The Hunger Games".

Der er travlt herhjemme for tiden, både med skole, job og fritid.
Vi har rimeligt meget at se til med projektet, så vi kan desværre ikke tillade os også at holde fri idag. Derfor skal jeg mødes med resten af gruppen ligesom vi plejer.
Først skal jeg lige være færdig med bageriet. Det er Kristians tur til at have morgenmad med på arbejde, så der er bagt Blåbærmuffins og den sidste plade Gulerodsbrud er snart på vej ud af ovnen.
Jeg har bagt lidt ekstra muffins, så der også er til de søde piger i min gruppe:)
Denne weekend er heldigvis fri-weekend, for jeg har været nød til at skrue lidt ned for arbejde. Jeg har så også arbejdet rigtigt meget på det sidste, så det kan jeg vidst godt tillade mig ind til d. 7. juni, hvor det dumme projekt er afleveret!
I aften skal jeg ud og spise med kontor-pigerne og imorgen skal Aalborgs Cupcakemafia + mænd grille hjemme hos Camilla. Al weekend derudover kommer til at gå med projekt-skrivning!

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Var i bio med min yngste datter på 16 år, for at se Hunger Games... synes egentlig, at det var en ok film... selvom jeg nok ikke lige er aldersgruppen, den er ment til ;-))

MissMuffin sagde ...

Kirsten, jeg synes også den var ok. Vi var faktisk også et ret blandet publikum da vi så den- både konformander og pensionister, så jeg tror den rammer ret bredt:)