torsdag den 3. maj 2012

Bloggens "uskrevne" regler

Med fare for at lyde som en gammel mavesur dame, så kommer der altså lige et lidt mavesurt indlæg fra mig.
Jeg er såååå træt af de bloggere, der smider en eller anden lige gyldig kommentar til et af mine indlæg efterfulgt af hele adressen til deres blog + "se min giwe-away".
Det er simpelthen så irriterende og opmærksomhedskrævende og eneste formål med den slags kommentarer er, at trække flere læsere til sin blog. Der kunne lige så godt bare stå "SE MIG" i kommentaren!
Det gider jeg ikke! Slut, prut!
Så fremover sletter jeg altså den slags kommentarer!
Hvis jeg har lyst til at læse din blog, så kan jeg godt selv finde ud af at trykke på dit blognavn:)

I stedet vil jeg hellere bruge min tid på alle de søde, sjove og lærerige kommentarer, som andre læsere bruger deres tid på at skrive til mig, for dem sætter jeg rigtig meget pris på:) Bliv endeligt ved med det!
Efterhånden får jeg også mange mails, hvilket også er rigtig dejligt.
Der er som så ingen regler om, hvad I må spørge mig om, så spørg bare løs hvis I har noget på hjerte.

Jeg ved godt, at nogen sikkert bliver stødt over dette indlæg, men sån er det nu engang. Efterhånden bruger jeg sindsygt meget tid på at blogge, så jeg vil gerne nøjes med at bruge min tid på den del, som jeg synes er sjov; at tage billeder, besvare relavante kommentarer og emails, skrive indlæg osv. Ikke agere reklamesøjle for læser-hungrende bloggere.
Har I ris eller ros er i altid velkommen til at kontakte mig- enten i kommentarfeltet eller på en mail. Men jeg gider altså ikke belærende kommentarer om mit sprog, billederne på bloggen, designet eller mine evner i et køkken.
Herinde hersker der en meget lyserød regel: Har du ikke noget pænt at sige, så lad vær!
Det er nu ikke fordi, at jeg er særligt plaget af den slags, men engang imellem dukker der en mavesur kommentar op og det er livet simpelthen for kort til at bruge tid på. Selvfølgeligt modtager jeg gerne konstruktivt kritik eller forslag til forbedringer, for nogle gange har det faktisk været en stor hjælp.

16 kommentarer:

Ninna Kondrup sagde ...

Hvor er det flot, at du sådan melder din mening ud. Og jeg er da fuldstændig enig med dig. Livet er simpelthen for kort til negative brokrøve.......Så fortsæt du endelig som vi "kender" dig.

Karina (Korsholms Kreative Hjørne) sagde ...

hold da op..... :) jeg synes ellers du tager nogle utrolig gode billeder:)
Dem vil vi gerne se mere af...:) og hvis folk har noget negativt at sige om ens blog må de jo enten holde det for sig selv eller lade være med at følge bloggen.... Der er jo forhåbentlig ingen der blogger for at blive kritiseret.... Det skal jo være sjovt for alle. :)

Pia Blom sagde ...

Synes godt om :-))))

MissMuffin sagde ...

Ninna, tak.
Jeg er heldigvis ret forskånet for den slags i forhold til så mange andre..

Korsholm, det gør jeg også nu, men hvis du går lidt tilbage i arkiverne vil du finde nogle ganske skrækkelige billeder:)
Ja, det er nemlig også sån jeg har det- hvis det er så frygteligt, hvorfor så læse med?

Pia, :)

Agnethe - about a girl sagde ...

Helt ærligt, så synes jeg skisme det er i orden og godt at du tager bladet fra munden! og du har fuldstændig ret - har man ikke noget pænt at sige, så hold bøtte og gå et andet sted hen!
Tak for en dejlig og inspirerende blog (og god betjening i Salling ;) )

Merca sagde ...

Det var lige ud af posen. Din blog, dine regler. Det synes jeg er helt fint :o) Du bruger uden tvivl meget tid på din blog og det skal du ha stor ros for. Jeg taler sikkert også for mange andre, når jeg siger at din blog er utrolig inspirerende. Så bliv endelig ved at med blogge og fuck de sure indlæg ;o) Keep up the good work !!

MissMuffin sagde ...

Agnethe, har du været inde og blive betjent af mig? Det er altså en lille smule uhyggeligt, haha:)Nogen gange kan jeg godt have fornemmelsen af, at nogle af kunderne ved ved jeg er, men såå synes jeg altså selv at jeg begynder aat virke en smule paranoid, haha...
Min blog skal være "en lyserød sky", så vi gider ikke en masse brok, kun positive tanker:)

Merca, tak:) Det tager meget tid, men det er jo også kun fordi jeg synes det er sjovt, at jeg bliver ved, så jeg gider ikke u-sjove ting:)Væk med dem!

Unknown sagde ...

Heii
Forstår godt din irritation og frustation over at folk smider deres links på din side, vil i den sammenhæng have lov til at sige undskyld, smed et link i slutningen af en kommentar for en lille uges tid siden.
Det var ikke for at få dig til at læse med eller follow ind på bloggen, det var hovedsageligt fordi den er ny og har ingen anelse hvordan folk ellers skulle falde over den :)
Jeg elsker at eksperimentere, og herhjemme er svaret altid "det smager godt" eller "det kan jeg ikke lide", så efter at have været fast læser på en del af jer dejlige bloggeres sider, og har set at i er gode med kommentarerne, tænkte jeg nu måtte jeg også få lavet en.
Kan godt se at det ikke ligefrem er fedt for jer, at andre går ind og skriver på JERES blog om deres egen.. Så som sagt undskyld :)

Melisa Gün sagde ...

Jeg vil sige at dem der kun har negative ting at sige, de har ikke bedre ting at lave :) Jeg synes din blog er inspirerende! Dine opskrifter lækre og og billeder flotte!
Ha en dejlig forlænget weekend :-)

Home by Bianca sagde ...

Super fint og fair indlæg.
Man bestemmer jo helt selv om man vil læse din blog, så hvorfor komme med sure indlæg. Det er ligesom med fjernsynet: "så slog dog over på en anden kanal!"
Er selv begejstret læser af din blog, så ingen sure indlæg herfra. Blot tumps up og glæder mig til at læse mere fra din verden :)

Unknown sagde ...

Dejligt med lidt ærlig snak. Tak for en god og positiv blog.
"Synes godt om" ;o)

MissMuffin sagde ...

MissyMoo, så er det heldigvis heller ikke værre, end at vi hvertfald ikke bliver uvenner over det:)Som ny blogger er det super godt at kommentere hos de blogs man godt kan li, for så man via kommentarfeltet finde ind til dig hvis man har lyst:)

Melisa, tak!

Bianca, nemlig! Altså, jeg læser også indimellem nogle blogs hvor jeg tænker "Hold-dog-kæft!", men det betyder ikke, at jeg føler mig berretiget til at skrive noget grimt om dem. Igen, har man ikke noget pænt at sige, så siger man ikke noget:)

Frøken Molle, tak!

Anonym sagde ...

Fair nok at du vil have en "lyserød" blog og udelukkende kommentar om hvor hvor god din blog er, og hvor dygtig du er. Men kan du virkelig ikke unde andre, og især nye bloggere at de skriver deres blognavn når de kommentere dine indlæg? er du bange for at fordi andre skriver deres blog adresse når de efterlader en kommentar, så vil deres blog blive lige så eller mere populær end din. Slap nu lige lidt af, Muffin:-) altså du dør vidst ikke af at folk kommentere og skriver deres blog adresse - hvis det er nogle som faktisk beundre din blog, og de ting du laver, så går det vel nok lige, ikk!

Jeg har været en fast læser igennem rigtig rigtig lang tid, og jeg har kommenteret dine indlæg, hvor jeg har kvitteret med min blog adresse, kun for at du også kunne få et indblik i hvem JEG er, men må sgu' ærligt indrømme at jeg mister en stor interesse i dig og din blog når du tilsynladende ikke kan tolerer og se igennem fingre med at NOGLE kvittere med deres blog når de besøger din side. Helt ærligt, synes det er en anelse pinligt at du går så højt op i det! Kunne forstå hvis det var fordi folk direkte reklamerede for deres blog og skrev "gå ind på min blog", men fordi man afslutter en kommentar med sit navn og blog adresse... Du glemmer vidst af størstedelen af dem der bruger tid på at kommentere din blog, rent faktisk er nogle som føler sig inspireret og godt kan lide det du laver. DE fleste af dem der kommentere med deres blog adresse, er også nye bloggere, som endnu ikke har helt styr på hvordan man promovere sin blog. Det er nok de færreste der gør det for at genere dig!!

MissMuffin sagde ...

Anonym, du har tydeligtvis ikke forstået hvad det handler om!
Vil jeg læse din blog, så trykker jeg bare på dit blognavn, så kommer jeg lige direkte til din profil- så jo, jeg er faktisk interesseret i hvem du og alle andre er, hvis I smider en go/sjov/interessant kommentar. Jeg gider bare ikke have smidt din blogadresse lige op i mit ansigt sammen med en ofte ligegyldig kommentar. Det er heller ikke fordi, at jeg automatisk ser rødt hvis der ligger en fin kommentar og den så er efterfulgt af et blogadresse.

Det handler overhovedet ikke om, at jeg frygter, at andre bliver mere populær end mig, for det er det godt nok mange blogs der er i forvejen, så det er vidst spild at bruge energi på.

Kig rundt i blog-land, der masser af andre som der synes det er skide irriterende med de latterlige blog-adresser i kommentarfeltet når Blogger er udstyret med en udemærket funktion, der gør det muligt at tjekke blogs.

Jeg synes så til gengæld, at det er en anelse pinligt, at du tager det så personligt og bliver så pigesur:)

Sød tand på rehab sagde ...

Jeg vil også ligesom MissyMoo sige undskyld, da jeg også har lagt en kommentar og smidt et link nederst. Det har ikke været min mening at reklamere for min blog. Er ny i blog verdenen og må ærligt indrømme at jeg ikke altid ved hvordan man skal få folk til at få øjnene op for ens blog. Jeg håber det er ok med dig da det som sagt ikke har været min mening:-)

God dag.

MissMuffin sagde ...

Sød Tand, der er bestemt ingen grund til sure miner eller dårlig samvittighed, for værre er det jo heller ikke.
problemet for mange nye bloggere er tålmodigheden; det tar altså laaang tid at få ordenligt gang i bloggen...