fredag den 16. november 2012

Smugkig :)

Vi er så småt ved at komme på plads i Huset Olivia, men der mangler nu stadig en del.
Her er et lille smugkig fra stue og køkken på hvordan det hele ser ud. Når vi bliver helt færdige kommer der selvfølgeligt billeder på bloggen:)
Weekenden kommer også til at stå på "Projekt Hus". Der skal males den sidste smule- gang og "Høkassen", hænges lamper op ordnes en masse småting.
Igår hentede Kristian og en kammerat en lækker lænestol fra Ikea og det skab, som jeg har været så heldig at finde hos en pige i Frejlev. Så skal der lige fyldes i skabene og de sidste flyttekasser i underetagen er hvertfald væk så:)
Jeg synes det har været hårdt at flytte denne gang, for der har været en del pratiske og tekniske udfordringer med det her gamle hus. Fx. kunne sofaen ikke komme igennem hoveddøren, så vi måtte skrue et køkkenvindue ud. Det var et spørgsmål om milimeter, så var den heller ikke gået. Imens vi stod og baksede med det skide vindue væltede sofaen selvfølgeligt ind i muren og bankede et stort hul. Typisk:)
Herudover kan der nævnes sikringer der springer, utroligt fedtede overskabe, forkert maling, masser af dobbeltklæbende tape og alle de tekniske udfordinger med hårde hvidevarer, som man lige skal lære at kende. Puuh... Hverdagen savnes:)

17 kommentarer:

Louise sagde ...

Det ser da super hyggeligt ud, det man ser på billederne... ja det er mega hårdt at flytte, men jeg er sikker på det nok skal blevet super godt for jer alle.

CakeCrazy sagde ...

Hvor har I en fed stil! Jeg glæder mig til at se flere billeder :)

Camilla sagde ...

Hvor ser det skønt ud indtil videre :o)

Ja, det at flytte er sg* ikke for børn - det er mega hårdt! Det lyder som om I har haft rigeligt indtil videre... Jeg frygter allerede for vores flytning!

MissMuffin sagde ...

Louise, det er jeg glad for at høre:) Det er ikke for sjov at flytte nej, men så snart vi er ordenligt på plads glemmer vi hurtigt det igen:)


CakeCraNormalt er jeg meget til "mormor-stil", men for at Kristian også kan ånde er der blevet lidt mere natur og råt end der plejer:) Så må jeg bare lige snige lidt "mormor" ind her og der:)

MissMuffin sagde ...

Camilla, tak:)
Puha, nu er det snart jere tur ja- og I har endda et hus der skal pakkes ned og en lille bandit der skal tages hensyn til! Sig til hvis jeg kan hjælpe med noget:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Så pænt Sabina :) jeg elsker den der nordiske, naturlige stil! Jeg glæder mig til at se det.

MissMuffin sagde ...

Tak Line:) Meen, det bliver ikke helt den rene nordiske stil, for jeg kan ikke slippe alle mine dimser og krummelurer, så det bliver en blanding...

Pernille sagde ...

Ser dejligt ud :) men jeg kan godt forstå du gerne vil kunne se ende på det :)God weekend!

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Al min medfølelse i din retning! Jeg er præcis det samme sted - og er ALENE om det! Men lige pludselig begynder det at lysne, selv om også jeg mangler en million ting, og har en million ønsker til både hus og indretning....

Piskeriset sagde ...

Det er meget MissMuffinsk! Dejligt :-)

MissMuffin sagde ...

Pernille, her er også dejligt, men det blivver kun endnu bedre når det sidste lige kommer på plads:)

Tante Sød, nogle gange har jeg også ønsket, at jeg var alene om det, haha. Den slags her er hårdt for ens parforhold:)
Jeg har også en million ønsker og planer, men vi er lidt fattige efter al det her flytteri, så det bliver ikke lige nu:)

Piskeriset, det tror jeg også, at det er:)

Anonym sagde ...

Sabina, et ovntermometer er ikke et stegetermometer. Det er et lille, billigt, termometer, man stiller ind på pladen, så man kan se, om ovnen opnår den indstillede temperatur - ellers må man korrigere. Et stegetermometer stikker man i brød eller kød, så man kan måle, om brødet eller kødet er færdigt.
Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, det kan godt være, men jeg gider simpelthen ikke købe et termomater bare for at finde ud af om ovnen nu også er den grad, den skal være. Jeg laver hellere mad efter min fornemmelse, så jeg skal bare lære ovnen at kende.

AJ sagde ...

EJ hvor ser det hyggeligt ud:-)

Jeg er også i fuld gang med at få lavet mine to værelser om til et kæmpe værelse - det er lidt af et projekt :)
Hvor er den puden, hvor der står hug me fra, den er da sød:)?

MissMuffin sagde ...

AJ, det lyder ikke så dårligt med et stor værelse:)
Puden er købt i Idemøbler og kostede vidst 299 eller 399 kr. Der var også en mere med tekst i en anden farve, men kan ikke huske hvad der stod...

AJ sagde ...

Har lige endnu et spørgsmål :-)
Hvordan lægger du dine billeder ind, for den er begyndt at sige jeg skal købe mere lagerplads når jeg skal lægge billeder ind :( Gør du det, eller kan man undgå det? :)

MissMuffin sagde ...

AJ, det gør den desværre. Jeg har også købt ekstra lagerplads, men den holder altså længe. Det er øv, men vidst ikke noget man kan gøre en helt masse ved. (Undskyld jeg først ser dig nu :) )