mandag den 7. maj 2012

Eva Trio Rugbrødsform

Nogen har lært mig, at man aldrig skal gå ned på udstyret:)
Så efter jeg så denne lækre brødform inde hos Tante Sød har jeg ønsket mig den, men været en smule for nærig til at bruge 299.95 kr. på en brødform.
Men det er jo brødformen. Intet mindre.
Så derfor var jeg nok i 5-6-7 af byens isenkræmmere inden det lykkedes med at opstøve en, for de er nemlig i restordre. Typisk, at jeg altid er så langsom til at beslutte mig!
Heldigvis havde Imerco overfor Føtex den på lager og ved indmeldelse i Imerco's kundeklub ,fik jeg så lige 10%. Det var rimeligt godt timet når det nu skulle være!
Jeg ved godt, at det bare er en detalje for de fleste, men hvor glæder jeg mig til at bage brød uden afrundede hjørner, som de fleste forme af en eller anden grund har. Jeg hader de hjørner!
De rugbrød med køber ved bageren har jo ligesom heller ikke afrundede hjørner!
Formen er en slags gummebelægning invendig, der betyder, at brødet er lige til at smutte ud mens det stadig er varmt.
Hvis man nu synes at 300 kr. er lige i overkanten, så havde Imerco også en ligende rugbrødsform fra Cook&Baker til 199 kr.

14 kommentarer:

heidi sagde ...

Jeg har også købt den, og selvom jeg kun har brugt den en enkelt gang, så tror jeg godt du kan glæde dig - brødet smutter lige så fint ud, og det er nemlig dejligt med de lige kanter :-)

MissMuffin sagde ...

heidi, det lyder lovende- er den en succes vil jeg nok overveje at købe endnu en, for mange opskrifter er til 2 brød. Lækkert udstyr er vigtigt:)

Pernille sagde ...

Udstyr er meget vigtigt! Det er den halve fornøjelse!!

Men jeg har også kigget på den form mange mange gange.. men syntes virkelig også det er mange penge.. og det er jo "bare" en helt firkantet form.. :P

K sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
K sagde ...

Det er en klasseform...
Her i huset, har vi længe døjet med at brødet hang fast i vores andre slip-let forme, men da vi endelig fik den her...Vores var også i restordre, vi ventede c 4 uger på den.
Men da vi først fik bagt i den var det himmelsk...
Du kan se mit resultat her.
http://kitchenbyk.blogspot.com/2012/04/hverdags-rugbrd.html

mvh.
Kasper
KitchenByK

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Jamen jeg kan jo kun gentage, at jeg tror på du bliver GLAD for din form. Når jeg tænker på hvor ofte jeg bruger min, så har den ikke været dyr. Og ja, det er så fedt at brødet kommer til at så fint og prof ud:-) Tillykke med den og glæder mig til at se hvad du skal bage i den ...

MissMuffin sagde ...

Pernille, det er det nemlig!
Ja, sån havde jeg det også, men den blev ved med at "spøge"..
Cook&Baker har lavet en der ligner til 199 kr hvis det er..

Kasper, det er jo en super anmeldelse:) Det lyder hvertfald til, at jeg ikke kommer til at fortryde mit køb:)

Tante Sød, det tror jeg også:) Så det ender nok med, at jeg skal have en mere:) Kunne dog også godt tænke mig at den fandtes i 1½ l i stedet for kun 3 l.
Jeg har allerede masser af brødopskrifter der ligger, så der skal nok komme nogen på et tidspunkt:)

Heidi sagde ...

Det er intet mindre end en genial rugbrødsform - er selv den heldige ejer af en, og det er bare noget der dur! :O) Er sikker på, du bliver rigtig glad for den.

MissMuffin sagde ...

Heidi, det lyder lovende. Tænker at den skal afprøves imorgen:)

Anonym sagde ...

Ja, hvis du ikke skulle have én, hvem skulle så - du dygtige og bageglade kvinde!!!

Elsebeth

MissMuffin sagde ...

Elsebeth, jeg elsker at bage- og det kræver jo udstyr:)

Piskeriset sagde ...

Den er også virkelig god - jeg er meget tilfreds med min :-)

Unknown sagde ...

Har haft de forme i 3-4 år men nu er det der sillekone som er inden i begyndt at falde af, så er de ikke super gode mere, og der er aldrig brugt skape ting i dem

Claus sagde ...

Enig med Lars Grau:
Jeg har på 1½ år slidt to af disse forme ned. Efter ca. 100 rugbrød duer de ikke mere. Silikonen på indersiden går i stykker langs øverste kant og på den sidste gik det fra midt på endefladen. Har aldrig bagt ved mere end 175°C og kun skyllet med varmt vand - ingen sæbe eller redskaber.

Med en pris på 300-400 kroner pr. stk er det bare for dyrt. Det er en merpris på 3-4 kroner pr. rugbrød - og de sidste 25 rugbrød bliver flossede i kanten pga. den ødelagte silikonebelægning.

Første gang blev den byttet, men nu ville butikken ikke mere. De beholdt formen og vil konferere med EVA