fredag den 4. maj 2012

Fridag nordpå

Dejligt med en ekstra fridag uden arbejde, med tid til lækker morgenmad og langsomt tempo...
Nogen kan sove længe, mens andre har et indre ur, der er instillet til kl. 5.30.
Vi er så heldige, at vi skal i sommerhus med Charlotte og Carsten idag. Emma kommer med og så bliver vi deroppe og sover- så kan mig og Lotte også pimpe lidt vin, når jeg nu ikke skal køre hjem:)
Så vi skal bare gå tur ved vandet, grille burgere, spise kage og slappe helt vildt meget af.
Perfekt weekend hvis du spørger mig:)
Hvad skal I bruge den ekstra fridag på?
Når jeg lige tager mig sammen skal der lige bages nogle burgerboller og en kage, for det er den del vi skal bidrage med. Ret overkommeligt ik:)

HUSk at besvar SPØRGESKEMAET, som min venindes gruppe har lavet i forbindelse med deres studie på Humanistisk Informatik.

6 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

Godmorgen her fra det svenske! Mit indre vækkeur ringede også som sædvanligt kl. 5.30! Jeg har hapset en hvede og en kop kaffe mens jeg venter på at M skal vågne! I aften skal vi til DK og imorgen skal vi fejre MIN b-day! hurra!

Hvor lyder det skønt, at I skal være i sommerhus i weekenden. Dét er bare særligt hyggligt - især når det kombineres med vin ;)

MissMuffin sagde ...

Godmorgen Marian:)
Du er godt nok en travl dame- kan snart ikke følge med i om du er i DK eller i dit svenske Villa Villa Kulla:) Sommerhus er vildt skønt- måske du kender området? Lyngså ligger nemlig ikke ret langt fra Sæby hvor du jo jævnligt kommer.. Mine barndoms somre blev altid tilbragt ved min farmor og farfar i deres sommerhus, så det er ren nostalgi når vi er i sommerhus deroppe...

Pernille sagde ...

Jeg har desværre ikke fri i dag. Skal på arbejde 11-18.. og så to timers kørsel oven i :S Men når jeg går hjem i aften har jeg ferie :)

God weekend!

MissMuffin sagde ...

Pernille, det var ærgeligt! Men det må give godt på sån en helligdag- hvis det kan trøste dig lidt skal jeg på arbejde på søndag:)
God ferie:)

Tante Grøn sagde ...

Lige en kommentar til spørgeskemaet, som jeg lige har været inde og besvare:)
Det var som om at det var en andens svar jeg var inde og så skulle ændre til mine egne. Ret underligt, for i de felter hvor man selv skal skrive var der også skrevet et svar.
Jeg ved ikke om det er linket eller spørgeskemaet der er noget mystisk ved, men jeg ville bare lige gøre opmærksom på det:)

MissMuffin sagde ...

Tante Grøn, tak for du lige skriver. Jeg får lige tjekket op på om der er noget forkert i linket / en fejl i spørgeskemaet...